SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'li 50 Milletvekilinin Eşi Malatya'daydı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, geçtiğimiz Cuma günü Malatya’ya gelerek bir dizi etkinliğe katılan Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in eşi Şahsenem Çelik (üstteki fotoğrafta sağ baştaki) ve yaklaşık 50 milletvekilinin eşine bir yemek verdi.

Eğitime % 100 Destek Kampanyası kapsamında Malatya’daki çalışmaları da yerinde inceleme amaçlı olduğu belirtilen gezi programının son gününde bakan ve milletvekili eşleri Pınarbaşı Kır Lokantası’nda düzenlenen yemekli programa katıldı.

Yemekte ilk olarak konuşan AKP Malatya Milletvekili A. Osman Başkurt’un eşi Pervin Başkurt, 4 günden bu yana çok sayıda milletvekilinin eşinin Malatya’da ağırlandığını belirterek, program süresince geleneksel Malatya misafirliğinin en güzel örneğinin sergilendiğini vurguladı. Pervin Başkurt, gösterilen ilgiden dolayı Malatya Valisi Osman Derya Kadıoğlu, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ve Malatya Emniyet Müdürü Orhan Savaş’a teşekkür etti.

Akın da konuşmasında, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in eşi Şahsenem Çelik ve milletvekili eşlerinin Malatya’yı yakından tanımasına vesile olacak programın hem Malatya’nın eğitim hayatına hem de tanıtımına önemli katkıda bulunacağına inandığını belirterek, “. Malatya insanı ile tanışmanın, bu coğrafyada kökleri tarihin derinliklerine dayanan özgün folklorik değerlerle yakından temasta bulunmanın sizin zihin dünyanızda da yeni pencereler açtığına olan inancımla sizleri Malatya’mızın fahri hemşehrisi olarak görüyorum. “ dedi.

Belediye Başkanı Akın gezinin amaçlarından birinin Eğitime % 100 Destek Kampanyası kapsamında yapılan faaliyetlerin yerinde incelemesi olduğunu belirterek, kampanyanın 2003 yılında Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından Türkiye’nin aydınlık yarınları için başlatıldığını ve Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik tarafından da başarıyla yönetildiğini söyledi. Başkan Akın, Malatya Belediyesi’nin de kampanyanın Malatya’daki çalışmalarına her türlü desteğini verdiğini kaydetti.

Yemekteki son konuşmayı Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in eşi Şahsenem Çelik yaptı. Çelik, eğitimin öneminin artık herkes tarafından kavrandığını söyledi ve AKP Hükümeti’nin eğitime verdiği önemi, bütçedeki en büyük payı Milli Eğitim Bakanlığı’na ayırarak gösterdiğini söyledi.

Türkiye’deki eğitim hamlesinin Cumhuriyet’in kuruluşu ile başlatıldığını kaydeden Şahsenem Çelik, Malatya’da gördükleri misafirperverlikten mutlu olduklarını da belirterek, Belediye Başkanı Akın ve AKP il yöneticilerine teşekkür etti.

Konuşmalardan sonra yemeğe geçildi. Başkan Akın’ın milletvekili eşleri ile bir araya geldiği toplantıya; Milli Eğitim Müdürü Hamza Doğuç, Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay, Başkan Akın’ın eşi Nurten Akın (üstteki fotoğrafta sol baştaki), AKP MKYK Üyesi Öznur Çalık, AKP İl Başkanı İhsan Koca da katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız