SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'li Başkana MHP Suçlaması

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:36:02
AKP'li Başkana MHP Suçlaması
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Avukat Arif Yıldız, Doğanşehir ilçesinin Erkenek Beldesi AKP'li Belediye Başkanı Mehmet Bayram'ın yandaşlarını ve akrabalarını sınavsız olarak işe aldığını iddia ederek, konuyu ilgili makamlara suç duyurusu olarak ilettiklerini bildirdi.

Yıldız, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"MHP şimdiye kadar olduğu gibi, bugünde yöneticilerin hukuksuz ve yanlış işlerine engel olmak, hemşehrilerimizin bize verdikleri oyların hakkını verebilmek ve onların haklarını koruyabilmek için çalışmaya devam etmektedir.

Sözleşmeli personellerin kadroya alınması yönündeki hükümetin açıklamalarından sonra, Türkiye genelinde AKP’li Belediye Başkanları haksız, hukuksuz ve adil olmayan bir şekilde, kendi yandaşlarını ve akrabalarını, hiçbir sınava tabi tutmadan, Belediye Meclis üyelerinin dahi haberi olmadan işe almışlardır.

Bunlardan bir tanesi de AKP’li ERKENEK BELEDİYE BAŞKANI’dır.

Erkenek Belediye Başkanı Hiçbir yasal prosedüre uymadan, Belediye Meclis Üyelerinin dahi haberi olmadan mart ve nisan aylarında ardı ardına T.Ş. ve B.Ç. isimli iki bayanı işe almıştır.

B.Ç., Belediye Başkanı’nın oğlunun nişanlısıdır. (Belediye Başkanının müstakbel gelini)

T.Ş., Belediyede memur olarak görev yapan F.Ş.’nin kızıdır.

Bu iki bayanın haksız ve hukuksuz işe alınmasından daha vahimi de; şimdiye kadar hiç işe gelmeden maaş almalarıdır.

Bu iki kişi işe alındıkları tarihten bu yana hiç işe gitmemişler, hatta hiç Belediye’ye dahi uğramadan banka ödeme raporlarına göre 1.499.70 TL maaş almaktadırlar.

MHP bu tür haksızlıkların ve devletin imkanlarının yandaşlara peşkeş çekilmesine, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada izin vermeyecektir.

Bu anlamda MHP Belediye Meclis Üyeleri, Bu durumu Kaymakamlık Makamına ve İçişleri Bakanlığına bildirmiş ve aynı zamanda Doğanşehir Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmuştur."

Yıldız, Belediye Başkanının görevini kötüye kullandığını ve yandaşlarına haksız menfaat temin ettiğini öne sürerek, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Adalet ve Kalkınma Partisi, Yandaşı Kalkındırma Partisi halini almıştır. Sade vatandaşa yaşama hakkı tanımamaktadır.

Malatya’lı hemşehrilerizin haklarını korumak ve aldığı oyları helal ettirmek adına, MHP bu yapılanmanın, haksızlığın ve devlet imkanlarının AKP’liler tarafından talan edilmesine engel olmak için gereğini yapmaya devam edecektir.

AKP’li Belediye Başkanına da tavsiyemiz; tüyü bitmemiş yetimin hakkını yediniz, bu sizin ve peşkeş çektiğiniz yandaşlarınızın boğazında kalacaktır. Size oy veren hemşehrilerimizi ve Tüm Erkenek’lileri kandırdınız. SİZE TAVSİYEMİZ ACİLEN İSTİFA EDİN VE ERKENEK HALKINDAN ÖZÜR DİLEYİN."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız