SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'li Başkandan YÖK'e Teşekkür!

A- A+ PAYLAŞ

Geçici olarak rektörlük görevini İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fatih Hilmioğlu'nun yürüttüğü Adıyaman Üniversitesi'ne aynı anda 5 fakülte kurulması kararı nedeniyle, AKP'li olan Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, YÖK'e bir mektupla teşekkür etti ve "minnet" duygularını iletti.

Adıyaman Belediye Başkanı Büyükaslan'ın, Yüksek Öğrenim Kurumu (YÖK) Başkanı Prof.Dr. Erdoğan Teziç'e gönderdiği mektup şöyle:

"Adıyaman Üniversitesine, dolayısıyla ilimize gösterdiğiniz ilgi ve sağladığınız yüksek destekleriniz için teşekkür ediyoruz. Üniversitemizin gelişimi için aynı anda 5 fakültenin kuruluş kararının onaylanmasının bir ayrıcalık olduğunu biliyoruz. Zat-ı alinizin mezdinde bütünde YÖK üyelerine en kalbi muhabbetlerimizle teşekkür ederken zat-ı alinizi ve değerli YÖK üyelerini minnetle anacağımızı bilmenizi istiyoruz.

Sayın Başkan,
Biz Adıyaman Belediyesi olarak bugüne kadar üniversitemizin altyapı taleplerini en kısa sürede ve verimli bir şekilde çözdük. Yine belediyemize ait olan kültür merkezini üniversitemizin kullanımına sunacağımız taahhüdünü verdik. Üniversitemizin çevre düzeni ve asfalt ihtiyacını karşıladık. Her türlü araç- gereç taleplerini anında karşılıyoruz. Her ortamda da belirttiğimiz üzere üniversitemizin taleplerini gücümüz nispetinde karşılıyoruz ve karşılayacağız.

Sayın Başkan,
Adıyaman Belediyesi adına ve şahsım olarak bütün imkanlarımızı, Üniversitemizin gelişmesi için seferber etmeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle selam, saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız