SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'li Bata Ziyaretlerde

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:05:43
AKP'li Bata Ziyaretlerde
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı Vahap Bata, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Yeşilyurt Muhtarlar Derneği'ni de ziyaret etti.

Ziyaretlere ilişkin basın bülteni şöyle:

"Vahap Bata, “Öncelikli olarak sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyoruz. Sivil Toplum örgütlerin başında Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği geliyor. Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ilimizin en önemli sivil toplum örgütü, Malatya’mızın sanayisine ve ticaretine yön veren, kalkınmasında önemli görevler üstlenen bir kuruluşumuz.

Esnafımızın yüzünün gülmesi için. Bununla ilgili bizim projelerimizin mevcuttur. Esnafımızın yüzünü gülebilmesi için bu şehre ziyaretçi gelmesi sağlamalıyız.Bu Şehrin ziyaretçi akınına uğraması lazım diye düşünüyorum. 

Nezaket ziyaretinde bulunduk. Şevket beyin, yapmış olduğu çalışmaları yakinen biliyor ve takdir ediyoruz’’ dedi.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, ziyaretinizden memnuniyet duydum. Sizler Malatya’yı biliyorsunuz, Allah hakkınızda ne hayırlı ise. Hakkında hayırlı olsun’’ dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili A.Adayı Vahap Bata, Yeşilyurt Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Muhtarların yoğun katılım gösterdiği ziyarette konuşan Bata, “Muhtarlar yereldeki en güçlü temsilcilerimizdir. AK Parti hükümeti ile birlikte muhtarlarımızın şartlarında iyileştirmeler olmasına rağmen yine de özlük haklarıyla ilgili birtakım yasal düzenlemelerin yapılması gerekiyor.dedi

Sonuçta muhtarlar da atama ile değil seçimle iş başına geliyor. Bir muhtardan dinlediğiniz sorun aslına bakarsanız bütün mahallelinin yaşadığı sıkıntıyı ifade eder.

Bata; derneklerine yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Salman Şahbaz ise şunları dile getirdi: “Muhtarlarımıza göstermiş olduğu ilgi için Vahap Bey’e teşekkür ederim. Hakkınızda hayırlısı ise şehrimizden vekil olarak Ankara’ya gidersiniz. Tüm aday adaylarından olduğu gibi sizlerden de seçildiğiniz takdirde muhtarlarla sağlıklı bir iletişim kurmanızı bekliyoruz. Derneğimiz adına sizlere başarılar diliyorum.”dedi"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız