SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'li Bayan Vekilin Acı Günü

A- A+ PAYLAŞ

AKP Gaziantep milletvekili Fatma Şahin'in kayınpederi İsmail Şahin Malatya'da vefat etti. Bu arada AKP MKYK üyesi Öznur Çalık'ın teyzesinin de Doğanyol ilçesinde vefat ettiği bildirildi.

AKP MİLLETVEKİLİNİN KAYINPEDERİ..
AKP Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin'in, Akçadağ Öğretmen Okulu’ndan memur emeklisi olan kayınpederi İsmail Şahin, bir süreden beri pankreas kanseri rahatsızlığı nedeniyle tedavi görürken vefat etti.

Gaziantep kökenli bir tekstil firmasının üst düzey yöneticilerinden ve aslen Akçadağlı olan İzzet Şahin'in babası, AKP milletvekili Fatma Şahin'in kayınpederi 80 yaşındaki İsmail Şahin'in cenazesi, Yeni Cami'de öğle namazını müteakip Müftü Bekir Gerek tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Çevre düzenleme çalışmaları nedeniyle, eski musallası sökülen ve halen musalla taşı olmayan Yeni Cami'nin avlusundaki cenaze namazı için, merhumun tabutu caminin yan karşısındaki Zabıta Müdürlüğü'nden getirilen masanın üzerine konuldu. İsmail Şahin'in cenaze namazı, geçen yıl onarıma alınan Yeni Cami'deki düzenleme çalışmalarından sonra "geçici" musallada da olsa kılınan ilk cenaze namazı oldu. Camide, geçen haftalarda da, öldürülen Çeçen direniş lideri Şamil Basayev için, bir grup vatandaş tarafından "gıyabi" cenaze namazı kılınmıştı.

Cenaze törenine; merhumun oğlu İzzet Şahin ve gelini milletvekili Fatma Şahin, ailenin diğer mensupları ve yakınlarının yanı sıra Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Malatya Vali Vekili Abdullah Küçük, AKP Gaziantep milletvekilleri Mehmet Sarı ve Ahmet Uzer, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, AKP'nin Malatya ve Gaziantep yöneticileri ile kalabalık bir topluluk katıldılar.

ÇALIK'IN TEYZESİ..
Öte yandan Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Öznur Çalık'ın teyzesi Cevriye Öz vefat etti.

Malatya'nın Doğanyol İlçesi Barha Köyü'nde rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden 6 çocuk annesi Cevriye Öz'ün (70) köyde toprağa verildiği bildirildi.

FOTOĞRAFLAR: İsmail Şahin'in Yeni Cami'deki cenaze töreni (üstte).. Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin (sağdaki) camide başsağlığı dileklerini kabul ederken, teyzesinin cenazesinden dönen MKYK Üyesi Öznur Çalık da kendisine eşlik etti (altta).

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız