SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'li Çalık'a Göre 1 Kasım!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:04:52
AKP'li Çalık'a Göre 1 Kasım!.
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Akçadağ Örüşkü, merkez Orduzu Kireçocağı ve Hidayet mahallelerini ziyaret etti.  AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Taha Özhan da Kale Aluçlu Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci ise Akçadağ Örüşkü Mahallesi’ni ziyaret etti. 

“1 KASIM'DAN ZAFERLE ÇIKMAYI ÜMİT EDİYORUZ”

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Taha Özhan, milletin desteğiyle 1 Kasım'dan zaferle çıkmayı ümit ettiklerini söyledi.

Özhan, “1 Kasım'da yeniden seçime gidiyoruz. Bir ayı aşkın bir süredir dolaşıyoruz, sizlerin takdirini ve teveccühünü kazanmaya çalışıyoruz. Allah'ın yardımı ve sizlerin desteğiyle özellikle 7 Haziran'dan sonra kendisini fitne, fesat, terör, kaos odaklarıyla beraber gösteren durumdan bir an önce memleketin çıkması için çaba sarf ediyoruz. Bununda öyle karmaşık bir çözümü yok. Basit bir çözümü var. O da şu; biz 1 Kasım'da tek başına iktidar ve istikrar görmek istiyoruz. Bunun içinde sizin desteğinize ihtiyacımız var” diye konuştu. 

"KURTULUŞ SAVAŞI’NDAN SONRAKİ EN BÜYÜK MÜCADELEDİR"

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık ile birlikte ziyaretlere katılan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında vatandaşlarla detaylı bilgiler verdi.

Başkan Çakır, Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı ekiplerin sürekli ilçe ve mahallelerde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, "Büyük bir ekiple sahadaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim için merkez de önemli, kırsal da önemli. Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak merkezi geliştirmekle birlikte 11 ilçemizde ve bütün yerleşik alanlarda çalışmalarımız hızlı ve yoğun bir şekilde devam ediyor" dedi. 

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık ise da 1 Kasım'ın varoluş mücadelesi olduğunu dile getirdi. 

Çalık, 1 Kasım'ın ne kadar önemli olduğu bilinciyle herkesin sandık başına gitmesi gerektiğine dikkat çekerek, "Türkiye'nin Osmanlı'dan sonra Kurtuluş Savaşı'ndan sonraki en büyük mücadelesidir. Doğan medyaya, paralel medyaya karşı, DHKP-C'ye, PKK'ya karşı, 1 Kasım'da hep beraber sandık başına gideceğiz. Haydi Bismillah'ı yasaklatan Cumhuriyet Halk Partisi'nin geçmişte neler yaptığını biliyorsunuz. O yüzden 1 Kasım'da gereken cevabı sizin vermeniz gerekir. Bahçeli'nin 'hayırcı' Bahçeli olduğunu biliyorsunuz, ona da gereken cevabı vereceğinizden emimim. Yine polisimizin ensesine kurşun sıkan PKK'ya destek çıkan partiye gereken cevabı milletimiz inşallah 1 Kasım'da verecek" ifadelerini kullandı. 

"ÜLKE HÜKÜMETSİZ KALMASIN DİYE…”

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, Malatya 6. sıra Milletvekili Adayı Ufuk Önalan ile birlikte genel seçim ziyaretlerini sürdürdü. Şahin ile Önalan, 1 Kasım'da yapılacak olan seçim kapsamında Yarımcahan, Adagören, Kadıçayır, Toygar, Boran, Hasırcılar, Kemerköprü ve Hatunsuyu mahallelerini ziyaret etti. 

Milletvekili Şahin, 1 Kasım'da sandıktan hayırlı bir sonucun çıkacağına inandıklarını belirterek, şunları söyledi:

“7 Haziran seçimlerinden gereken mesajı aldık. O günkü vatandaşımızın yanındaki duruşumuzu bugün yeni baştan şekillendirmeye gayret ettik.  Bugüne kadar duruşumuzla, çalışmalarımızla, çabamızla milletimizin yanındaydık. Ama vatandaşımızda farklı bir algı oluşturmaya çalışan kesim 7 Haziran seçimlerinde bize çok farklı bir sonucu gösterdi. Ben eminim, o 7 Haziran'da verilen mesaj her ne kadar bizim açımızdan şer gibi gözükmüş olsa bile şerden de bir hayrın çıkmasına vesile olduğu kanaatindeyim.

Ülkenin güçlü bir iktidara ihtiyacının olduğunu dile getiren Şahin, "1 Kasım seçimleri bizim için çok kritik bir dönemeç. Kritik bir süreçten geçiyoruz. Bugüne kadar yapılanları yüce milletimiz çok net ve bir şekilde görüyor. Paralelcisiyle, irili ufaklı bütün muhalefet partilerinin niyetlerinin ne olduğunu en bariz şekilde gördük. Bu ülkede bir daha kanın akmaması, istikrarın bozulmaması için, çalışandan iş verenine kadar her kesimin özveriyle baktıkları bir tek şey, bu ülkede güçlü bir iktidarın olması gerekiyor" diye konuştu.

Malatya 6. sıra Milletvekili Adayı Ufuk Önalan, "Biz baktık ki yol, köprü yapmakla halka ve Hakk’a hizmet ediyoruz ama bu yol ve köprünün üzerinden gidenleri düşünmemiz gerektiğine inandık. 7 Haziran'da da bize verdiğiniz ders ve not buydu. Notu biraz kırık verdiniz ama yine biz birinci partiydik. İnşallah 1 Kasım'da milletimizin duası ve desteğiyle yeniden tek başına iş başına geleceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız