SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'li Gençlerden Çakır'a Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:29:34
AKP'li Gençlerden Çakır'a Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Gençlik Kolları Malatya İl Başkanı Miraç Göçmez beraberinde heyetle birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti. 
 
Ziyaret konuşan AKP Gençlik Kolları İl Başkanı Göçmez, il başkanlığına atanmalarından dolayı bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bu ziyaretlerimizden en önemli ve güzelini bugün gerçekleştiriyoruz. Malatya'nın büyükşehir olması yönünde yapmış olduğu çalışmalardan dolayı biz gençler olarak sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizler de hizmet etme heyecanıyla sayın Başkanımızdan alacağımız destekle beraber inşallah daha faydalı çalışmalar yapacağız" dedi. 
 
AKP Gençlik Kollarına ataması yapılan Miraç Göçmez'e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, "Gençlerin siyasette olması, siyasete katılması ve ülke sorunlarını tartışması gerçekten çok güzel. Özellikle Üniversite ve iş hayatına atılmış gençlerin böyle bir oluşum içerisinde olmaları, geleceğin siyasetçilerini, yöneticilerini ve idarecilerini çıkacak. Yeni atanan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız