SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'li Gençlerden Suriyelilere Yardım

0
Güncellendi - 2016-02-01 21:34:18
AKP'li Gençlerden Suriyelilere Yardım
A- A+ PAYLAŞ

AKP Yeşilyurt İlçe Gençlik Kolları, Esat zulmünden kaçıp Malatya’ya yerleşen Suriyeli ailelere gıda,elbise,soba,odun ve kömür yardımında bulundu.

Yeşilyurt İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Melik Bilgin, Suriye'li sığınmacılara imkânları doğrultusunda yardımda bulunduklarını söyledi.

Kardeşliğin paylaşmaktan geçtiğini belirten Başkan Yardımcısı Bilgin “Suriyeli kardeşlerimize reva görülen eziyetler nedeniyle ülkelerini terk etmek zorunda bırakıldılar. Esat zulmünden kaçarak Malatya’ya yeni yerleşen suriyeli aileler bize ensarlığı nasip etti. Bizde ensar olarak kardeşlerimizin ne sıkıntısı varsa İHH, STK ve çevredeki vatandaşlarımızın yardımıyla tespit edip gücümüz yettiğince ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Bizler Ümmeti Muhammed’in birer ferdi olarak düşmanımızda olsa yardım etmekten kaçınmayan bir milletiz. Evlerine konuk olduğumuz suriyeli aileler bizleri görünce gözleri doluyor ve Türkiye müslümanların son kalesi diyerek bizlere sarılıp ağlıyorlar. Allah’a hamd olsun ki bizler bugün ensarlık görevini üstleniyoruz.  Müslümanların hepsi bizim başımızın tacıdır. Türkiye üzerinde oynanan karanlık oyunlar mazlumların ışık dolu duasıyla elbet bertaraf olacaktır. Kardeşlik paylaşmaktır, bütün inananlar kardeştir. Bütün vatandaşlarımızdan Suriyeli ailelere yardım etmesini istiyoruz. Yüce rabbimiz Müslümanlara zulmedenleri kahreylesin” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız