SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'li Gençlerden Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:36:34
AKP'li Gençlerden Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

AKP Battalgazi Gençlik Teşkilatı, Gümrük ve Ticaret Bakanı Av. Bülent Tüfenkci’yi makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu 

AKP Malatya İl Yönetimi Disiplin Kurulu Üyesi Av. Ömer Şengün, beraberinde Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Ergöç, Battalgazi Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Burak Türker, İşadamı Remzi Demirel ve Ufuk Önalan ile birlikte yeni kabinede Bakan olan Malatya Milletvekili Av. Bülent Tüfenkci’yi ziyaret etti. AKPli gençler, Bakan Tüfenkci’ye yeni görevinde başarı dileyerek, Malatya olarak her zaman yanında olduklarını söyledi. Bakan Tüfenkci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlerin önemine değindi. Siyasi partilerde gençlik yapılanmalarının oldukça önemli olduğunu ifade eden Tüfenkci, AKP’nin 13 yıllık döneminde her zaman gençlere büyük önem verdiğini söyledi. AKP Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Ergöç ve beraberindekiler ziyaretin sonunda Bakan Tüfenkci’ye hediye verdi.

Gençlerin bir sonraki durağı ise AKP MYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık oldu. Çalık’ı da ziyaret eden AKP’li gençler Çalık’a başarı diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız