SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şahin: "Pensilvanya'daki Bunak!"

0
Güncellendi - 2016-10-02 00:47:43
Şahin:
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, FETÖ/PDY örgütünün ABD'de yaşayan elebaşı Fetullah Gülen'i ağır bir şekilde eleştirdi.

“MISIR’DAKİ DARBEYLE, PENSİLVANYA'DAKİ BUNAĞIN YÖNETTİĞİ 15 TEMMUZ’UN BENZER YANLARI VAR “

Yeşilyurt Belediyesi tarafından yaptırılan Kültür ve Sanat Merkezine, Mısır'da 2013 yılında darbe karşıtı gösterilerde öldürülen Esma Biltaci'nin isminin verilmesinden önemine değinen Milletvekili Şahin, “ Esma Biltaci’ye Allah’tan rahmet diliyorum. Mısır’da demokrasinin yaşatılması için, demokratik kurallar içerisinde almış oldukları veya seçilmiş Cumhurbaşkanlarının korunması için hayatlarını feda eden, binlerce kardeşimizin katledilmesi 15 Temmuz darbesiyle benzer yanları vardır. Seçilmiş bir Cumhurbaşkanı var, ondan sonra onların mahiyetinde olan belki buradakinden daha farklı orada komuta kademesi içerisinde satılmış uşaklar ne yaptılar Mısır’da yapılan özellikle seçimleri yok sayarak seçilen insanları zindanlara attılar.Tıpkı 15 Temmuz’da olduğu gibi özellikle komuta kademesi içerisinde maalesef asker üniforması giymiş bazı alçaklarla beraber, Pensilvayadaki o bunağın önderliğinde yapılanlarla benzerlik vardır.Her ikisi de Müslüman olan Mısır ve Türkiye’deki değişimleri ve dönüşümleri kabullenemeyen başta Amerika ve yerli işbirlikçileri olmak üzere Avrupada ki ülkeleri görmekteyiz. Terör devleti olan İsrail’de bunlardan geri kalmadı. Ülkemizi karıştırmak için, Mısır, Suriye ve Irak gibi yapmak için Esma Biltaci benzeri 241 vatandaşımızı katlettiler. Türkiye yürekli bir ülkedir, bugüne kadar kimsenin boyunduru altına girmedik, Allah’tan başka kimsenin önünde diz çökmedik. O gün çöktüremeyenler bugünde yarında çöktüremeyecekler. İster içerdeki satılmış beyinler olsun, ister o satılmış beyinleri kullanan uluslar arası güçler 15 Temmuz günü işte Osmanlı tokatının son örneğini yediler.Bir daha böyle bir şeye kalkışmayacaklar. Bunların tümün temelinde yerelde yapılan bu tip hizmetlerin karşılığı var. Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, ülkesini, milletini, dinini seven nesillerin yetişmesi için bu yola baş koymasının çok büyük önemi vardır. Halkımız Dünya darbeler litaratüründe bir ilki yaşatmış olduk, bunları her seferinde konuşacağız, çatlasalarda, patlasalarda konuşacağız.Bizleri susturup da bunları unutturmaya kimsenin gücü yetmeyecek.Bu hainliklerin karşısında yararlı ve faydalı hizmetlerimizle, çalışmalarımızla dimdik duracağız “ dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Erol (7 yıl önce)
    Hepiniz FETO ya hizmet ettiniz.Var mı üst düzeyde tutuklanan yok. Sendikaya üye olmuş,bankaya para yatırmış hepsi açıkta.Sendika yasal,banka yasal bunlara izin veren sizsiniz.Madem öyle niye kapatmadınız madem suç unsuru taşıyorsa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan kara (7 yıl önce)
    Sen Malatyaya bir bak. Sayın vekil. Türkiye gündeminde söz sahibi olsan bakan olurdun. Türkiye gündemini söz sahiplerine bırak. Senin görevin Malatyanin haklarını korumak. mesala kayısı gibi. Ama nerdeeeeee
    0
    0
    Yanıtla