SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'li Şahin'e Özür Dilettiler..

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:19:34
AKP'li Şahin'e Özür Dilettiler..
A- A+ PAYLAŞ

Adliye önünde gece MHP'li bir grubun AKP'li Mustafa Şahin'e yönelik saldırı girişiminden sonra buraya gelerek topluluğu yatıştıran MHP 1. sıra adayı Arif Yıldız, daha sonra yaptığı açıklamada olayın Mustafa Şahin'in sabah sandık görevlisi bir bayana yönelik saldırısına tepki olarak geliştiğini öne sürdü. 

"AKP'Lİ ŞAHİN KADIN GÖREVLİDEN ÖZÜR DİLEDİ.."

Adliye içerisinde yapılan görüşme sonrası dışarı çıkan MHP Malatya birinci sıra milletvekili adayı Arif Yıldız, partililerden dağılmalarını istedi. 

Yıldız, "Allah sizlerden razı olsun. Milliyetçi Hareket Partisi sizinle gurur duyuyor. Sabahki olay nedeniyle burada toplanmış bulunmaktayız. Sabahki olayda, sandıkta görevli olan bir kız çocuğumuza, bacımıza yapılan darp girişimi olayı vardı. Bu olay nedeniyle sayın vekil dışarı çıkamadı, sizin sayenizde. Sayın Valim araya girdi, sayın Emniyet Müdürüm araya girdi, sayın Cumhuriyet Başsavcım araya girdi ve sayın Baro başkanım araya girdi. Bu konuşmaların neticesinde sayın Valim ve Milletvekili, bacımıza yapılan bu kusur nedeniyle telefonla özür diledi. Bacımızda yaşı büyük olması hesabiyle 'bizimde bir kusurumuz olduysa af ola' dedi.  Hukuki mesele devam edecek ancak Malatya, bu tür olaylar nedeniyle büyük husumetler yaşadı. Şimdi biz, Malatyalı kardeşlerimizin, hemşerilerimizin ileride kin beslememesi için, husumet beslememesi için, bu işi burada kapattık. Sayın Milletvekili ve Vali'mde olay nedeniyle özür dilediler. Bize şimdi düşen, Valimiz, Baro başkanımız ve Emniyet Müdürümüzün ricasını yerine getirip, ülkücü iradeye yakıştığı gibi davranmak. Bu arkadaşların gitmesi için izin vereceğiz" dedi.

Yıldız'ın ardından adliye önünde bekleyen grup dağıldı. Grubun dağılmasının ardından Vali Süleyman Kamçı adliyeden ayrıldı. Ardından da İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal ile olay nedeniyle bir süre Adliye'de mahsur kalan AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin  ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız