SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'liden Baykal'a: 'Şarlatan'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Malatya'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasına tepki gösteren AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, "Sayın Baykal, ana muhalefet partisi lideri olarak, bu ülkede kamu yöneticilerinin görevlerini ne olduğunu bilmiyor. Şarlatanlık yapıyor" dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, partisinin seçim çalışmalarında bulunmak üzere Malatya'da ilçe ve belde belediye başkan adaylarını seçim bürosu açılışlarına katıldı. AK Parti Şahnahan Belediye Başkan Adayı'nın seçim bürosunu açılışına katılan Tanrıverdi'ye AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık, Ömer Faruk Öz, İhsan koca ve Mehmet Şahin, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin eşlik etti.

Şahnahan belde belediye Başkan Adayının seçim bürosunu açan Tanrıverdiye burada gazeteciler tarafından CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın 1 gün önce Malatya'daki mitingde yaptığı konuşmasındaki, "Senin o başbakanın, bakanların gün olur onlar da ayakta kalamazlar. Onlar gider, hesabını sen verirsin. Herkes hesabını iyi yapsın. Buradan ilgili tüm görevlilere, valilere, yöneticilere, devlet sorumlusu herkese söylüyorum. AKP ile gelen APS ile gider. AKP ile gelirsin, Acele Posta Servisi ile gidersin. Bu
dünya kimseye baki değil, Sultan Süleyman'a baki olmamış, sen de gelir geçersin" şeklindeki sözleri hatırlatıldı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, "Sayın Baykal dün Malatya'ya gelmiş, meydanda bir şov yapmaya kalkmış. Bir şarlatanlık yaparak buradan ayrılmış. Doğrusu, Sayın Baykal, bu ülkede ana muhalefet partisi lideri olarak, bu ülkede kamu yöneticilerinin görevlerini ne olduğunu bilmiyor. Çünkü sayın valilerimiz, bu noktada, o şehirdeki insanlarımızın, açlığından, yokluğundan devlet adına sorumlu insanlardır. Bu insanlarımızın ihtiyaçları ne ise onu karşılarlar. Bizden önce çıkartılmış bir vakfı var, ortaya konulmuş bir vakıf var; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı. Bu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan yoksullarımıza nakdi yardım değil, aynı zamanda ayni yardımda yapmak gerekiyor. Gıda yardımı olabilir, yakıt yardımı olabilir. Veya yoksul insanlarımızın temel ihtiyaçları olan diğer yardımlar olabilir. Tunceli Valisi bunu uygulamıştır. kanuni ve insanı bir görevini yerine getirmiştir. Bunun sayın Baykal'ın hafızasının alması mümkün değildir. Çünkü, onların lügatinde görülüyor ki, yoksul ve yoksulun ihtiyaçları yok. Bu anlamda demagoji yaparak, şarlatanlık yaparak, AK Parti üzerine yürümeye kalkmaktadır ki; AK Parti bunlarla yıpranacak bir parti değil, daha çok büyüyecek bir partidir. Çünkü yoksullukla mücadele edeceğim diyerek iktidara gelmiş bir partidir. Dolayısıyla devletin bütün birimleri, kademeleri, buna elbette ayak uyduracaktır. Valinin yaptığı yardım bu çerçevededir. Hiç büyütülecek ve yadırganacak bir iş değildir. Ama başka sermayesi olmayan ana muhalefet lideri, ancak bu tür şarlatanlıklarla yol almaya çalışmaktadır. Hepsi bundan ibarettir" şeklinde konuştu.

Tanrıverdi, Yüksek Seçim Kurulu'nun verdiği kararında Tunceli Valisi'nin kanuna aykırı bir işlem yapmadığını belirlediğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız