AKP’liler Büyük Kongreye Gitti

Ankara’da 12 Eylül’de yapılacak olan AKP kongresine katılmak üzere Malatya’dan çok sayıda partili otobüslerle yola çıktı.
Ankara’da gerçekleştirilecek olan kongre için Malatya’da yeni belediye meydanından otobüs kaldırıldı. AKP Malatya İl Teşkilatının yanı sıra Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe teşkilatlarına bağlı yaklaşık 600 kişi Ankara’da yapılacak olan kongreye katılmak üzere yola çıktı. İl Başkan Vekili Mahmut Öner Özer, AKP kongresine katılmak üzere Malatya’dan 10 otobüs ve bunun yanı sıra özel araç ve uçakla birlikte 600’e yakın partilinin kongreye katılmak üzere Ankara’da olacağını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanvekili Şefik Şengün de, yapılacak olan kongrenin Malatya ve ülkeye hayırlar getirmesini dileyerek, kongre öncesi tüm hazırlıkların tamamlandığını ve 10 otobüsün konvoy halinde Ankara’ya gideceğini söyledi.