SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'liler Fidan Dikti

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Kadın Kolları tarafından fidan dikimi etkinliği düzenlendi.

AKP Kadın Kolları, Yıldıztepe mevkiindeki fidan dikim programına Adana Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat, Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, eski Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ile kadın kolları üyeleri ve partililer katıldılar. Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, katılım için teşekkür ederek, Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Akkurt, "Farklı bir program düzenlemek istedik. AK Parti iktidarları boyunca, kadınlarla ilgili çok güzel yasalar çıkartıldı" dedi.

Malatya Milletvekilli Öznur Çalık, "AK Parti iktidarları dönemin de kadın hakları ile ilgili yasal düzenlemelerin yapıldığı bir dönem oldu. Siyasi karar alma mekanizmalarında ve üst düzey yönetim kademelerinde, istihdamda ve her alanda eşitlikci, hak ve özgürlüklerin var olduğu bir ülke yaşatılmasını temenni ediyorum" ifadesinde bulundu.

Malatya Milletvekilli Mücahit Fındıklı, "Fidanlarımızı hem kadın hakları ve hem de insan hakları adına dikiyoruz. Türkiye'de yaptığımız reformlarla, kadın hakları ile birlikte insan haklarını da zirveye çıktığı, yeni bir Türkiye'nin habercisi olsun" dedi.

İl Başkanı Bülent Tüfenkçi de böyle bir etkinliğin düzenlenmesinden dolayı Kadın Kolları'na teşekkür ederek, "AK Parti olarak kadınlarımıza yönelik olarak çok ciddi ve güzel hizmetler yaptık" diye konuştu.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır da yapılan etkinliğin çok anlamlı olduğunu ifade ederek, "Gelişen teknoloji ve sanayi karşısında doğanın da korunması gerekiyor. Güzel günlerin kutlanması kapsamında ağaçlandırma faaliyete yapılması da güzel bir faaliyet. Bu tür kampanyaların yaygınlaşmasını diliyorum" diye konuştu.

Adana Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat, kadınlara Anadolu'da her dönem değer verildiğini belirterek, kadınların topluma şekil verdiğini kaydetti. Fırat, "Senede 1 gün kutlamakla kadınların haklarını vermek mümkün değildir. Dinimizde de kadınlara çok büyük değer verilmiş ve 'cennet anaların ayakları altındadır' denilmiştir. Onları her zaman saygı ve minnet ile anmalıyız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından fidan dikimi yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız