SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'liler Huzurevi'nde

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Teşkilatı 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Huzurevindeki yaşlıları ziyaret etti.

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Malatya Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan, yaşlıların bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini söyledi.

AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin ise, "Bütün siyasi uygulamalarıyla her zaman milletimizin huzur ve refahını öncelemiş bir siyasi partinin mensubuyuz. AK Parti olarak, siyasi hayata başladığımızdan bu yana, yaşlılarımıza özel bir ilgi gösterdiğimizi sizlerin huzurunda bir kez daha vurgulamak isterim. Söz konusu yaklaşım, parti programımıza yansımış ve yaşlılarımız için de özel programlar oluşturularak onlara terkedilmiş ve kimsesiz oldukları duygusunun yaşatılmamasını sağlayacak bir sosyal
devlet anlayışının kaçınılmaz olduğu vurgulanmıştır" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İl Başkanı Mustafa Şahin, Malatya Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan ve Huzurevi sakinleri pasta kesiminde bulunarak, kutlama yaptılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız