SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'liler MÜSİAD'da..

A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi'nin milletvekili adayları ile MÜSİAD üyelerini buluşturma toplantıları AKP milletvekili adayları ile devam etti.

Malatya Kaburga Sofrası'nda gerçekleştirilen MÜSİAD Milletvekili Adayları ile Buluşuyor toplantısına AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Milletvekili Adayları Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Öznur Çalık, Cemal Akın, Ömer Faruk Öz ve Şaban Tosun ile MÜSİAD Şube Başkanı Namık Şahin,partililer ve MÜSİAD Üyeleri katıldılar.

MÜSİAD tanıtım sinevizyon gösterisi ile başlayan toplantının açılışında konuşan MÜSİAD Şube Başkanı Namık Şahin, bundan sonra bakanlara da Malatya ile ilgili raporlar hazırlayıp sunacaklarını belirterek, Malatya'nın sorun ve çözüm yollarına katkıda bulunmak istediklerini ifade etti. Sivil bir toplum kuruluşu olarak bütün siyasi partilerle birlikte sorunların çözümüne katkı sunmak istediklerini söyleyen Şahin, emanete en iyi şekilde riayet edecek bir milletvekili istediklerini kaydetti.

İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, MÜSİAD'ın 21. kuruluş yıl dönümünde çok iyi yerlere geldiğini söyleyerek,. "AK Parti 8.5 yılık görev süresini çok iyi şekilde bitirdi. Bundan sonrada ustalık dönemi için yeniden sizlerden destek talep ediyoruz" dedi.

Milletvekili adayı Cemal Akın da MÜSİAD'ın kuruluş döneminde kendisini de sanayici ve tüccar olmamasına rağmen o dönemde yönetimde görev aldığını söyleyerek, "Öğrencilik döneminde iyi hatırlıyorum. Ekonomik güç içinde olanlar bizim değerleri paylaşmazlardı. Bizim değerlerimizi ekonomik durumu iyi olmayanlar paylaşırdı. Bugün hamdolsun bu çizgiyi aşmış bulunuyoruz. Aramızda Türkiye ekonomisine yön verebilecek kardeşlerimiz yetişti. AK Parti demokrasinin önünü açtı. Eğer sizler bugünkü gücün daha
üzerine çıkacak olursunuz, ihtilal özentileri artık akıllarda geçirilemeyecektir. Niyet etseler bile tenezzül edemeyeceklerdir. bugün Türkiye'de demokrasi sağlam zemine oturmuşsa, bunun en büyük kahramanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. 12 Haziran seçimleri bizim için çok önemlidir. AK Parti iktidarı 1982 anayasanın bir çok maddesini değiştirdi. Ancak bu anayasanın içinde halen antidemokratik maddeler vardır" ifadelerini kaydetti.

Öznur Çalık da, MÜSİAD'dan daha önce görev alan Ali Osman Başkurt ve Ahmet Çakır'ın AKP'den Milletvekili ve belediye başkanı seçildiğini belirterek, "Reform niteliğinde değişiklikler yapıldı. 2 bin 500 dolar olan kişi başı milli gelir 10 bin dolara çıktı. 2023 hedefi için kişi başı mili geliri 25 bin dolar olarak konuşuyoruz. Yaşanan değişim ve dönüşümleri, Türkiye'nin başka bir unvanla taçlandırması gerekiyor. 12 Haziran'da yeni bir anayasa için, istikrar için, güven için 12 Haziran'da sandığa gideceğiz" dedi.

Milletvekili Adayı Ömer Faruk Öz ise, "Geçen 4 yılı Malatya millettekileri olarak dolu dolu geçirdik. Bu dönem, üzerine duracağımız konu Malatya'ya yatırımları getirmektir. Bunun için yasal düzenleme ve teknik düzenlemeleri yaptık. Malatya'daki girişimcilerin yatırım yapması ve İstanbul'daki Malatyalıları ve diğer yatırımcıları Malatya'da yatırım yapmalarını bu dönem daha çok sağlayacağız. Son olarak Kayserili bir işadamımızın bin kişilik istihdam yapacağı yeni bir tesis için ilk adımı attık. Malatya'da hangi kardeşimizin işletmecilikle ilgili bir sıkıntısı olduysa, her zaman yanlarında olmaya çalıştık. Vagon Onarım Fabrikası Malatya'nın kanayan yarasıdır. Gelin hep beraber, organize olun, oranın size verilmesi konusunda, aldıktan sonrada işletme kredisi konusunda ne yapmamız gerekiyorsa, yapalım" diye konuştu.

Malatya milletvekili adayı Mustafa Şahin, "Biz hiç bir zaman oturduğumuz koltuktan nemalanmayacağız, oradan nemalanmayacağız. Biz her zaman sivil toplum kuruluşlarını emrinde olacağız. İlimizin sorunlarını çözümü için yapılması gerekenler konusunda her zaman Malatyalıların emrindeyiz. Hiç bir zaman nemalanan insanların payandası olmayacağız" dedi.

Malatya milletvekili adayı Mücahit Fındıklı da düzenlene toplantı için teşekkür ederek, AKP olarak Türkiye'nin yeni dönemde daha iyi hizmet ve düzenlemeler için hazır olduklarını ifade etti.

Toplantıda MÜSİAD üyeleri AKP Adaylarına çeşitli konularda sorular yönelttiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız