SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'liler Temizlik Yaptı

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Kadın Kolları, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında çevreye olan duyarlılığı arttırmak amacıyla çöp toplama etkinliği düzenledi.

AKP Kadın Kollarının organizasyonu ile Gazi Parkı'nda toplanan AKP İl Yönetimi, Merkez İlçe Yönetimi ve partililer, Atatürk Caddesi üzerinden Soykan Parkı'na kadar temizlik yapıp, yerdeki çöpleri topladılar.

İl Başkanı Mustafa Şahin, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle AKP Genel Merkezi'nin talimatı üzerine Malatya'da sembolik olarak çevre temizliği yürüyüşü yaptıklarını söyledi. Şahin, "Herkes kapısının önünü temizlerse, şehrimiz temiz olur. Çöpler uygun yere atılmalı. İnsanların daha duyarlı olmasını hedefliyoruz" dedi.

Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt da, "Teşkilat olarak biz çevreye ve çevremize çok duyarlıyız. Bugün amacımız sadece çöp toplamak değildir. İnsanlarımızla bilgilerimizi paylaşmak istiyoruz. Çevre temizliği sadece Malatya ve Türkiye'nin meselesi değil, bütün dünyayı ilgilendiren bir mesele. Dalgaya gelmeyecek bir meseledir. 7 Haziran Pazar günü Çevre Festivali düzenlenecek. Başbakanımızın video bağlantı ile katılacağı 6 ilden birisi de Malatya'dır" dedi.

Kadın Kollarının organize edeceği Çevre Festivali'nin 7 Haziran Pazar günü Mişmiş Park Fuar alanında saat 11.00'de başlayacağı belirtildi.

AKP'nin çöp toplama etkinliğine TEMA Vakfı'ndan bir grup öğrenci de katılarak destek verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız