SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'liler Teşekkür Ziyaretinde

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:25:56
AKP'liler Teşekkür Ziyaretinde
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin Malatya milletvekilleri Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkçi, Doğanşehir ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Seçimden sonra ilk olarak Doğanşehir’e giden AKP Malatya milletvekilleri Bülent Tüfekçi ve Mustafa Şahin, ilçe teşkilatını ziyaret ederek, partililere teşekkür etti. Vekiller, Doğanşehir Kaymakamı Murat Irgatoğlu’nu da ziyaret etti.

Doğanşehir AKP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden vekiller, ilçe başkanlığında bir açıklama yaparak, "Doğanşehir halkına bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz" dediler. İlk olarak Milletvekili Bülent Tüfenkçi bir konuşma yaptı. Tüfenkçi, “AK Parti’ye gösterdikleri teveccühten dolayı Doğanşehir halkına teşekkür ediyorum. Malatya için vekil sayımızı kaybetmedik ama biraz oy kaybımız oldu. Bu da bize bir mesaj verdi. Önemli olan şimdi bizlerin bu mesajı iyi okuyabilmesidir. Halkımız bizlere tek başına iktidarı vermedi. Ancak bize kızgınlığını belirterek düşünmemiz gerektiğini bildirdi. Şimdi yine kişisel meselelerimizi bir yana bırakarak memleketimiz için en hayırlısını yapma yolunda çalışmalar yapacağız. Tabanımızla istişareler yaparak devletimizi hükümetsiz bırakmamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Milletvekili Mustafa Şahin ise, “Bizler buluşma yerimiz danışma meclisimiz olan halkımızın içinde olmak ve teşkilatımıza teşekkür etmek için buraya geldik. İlk ziyaretimize Doğanşehir’den başladık. Bizler sizlerin sayesinde Doğanşehir’de ve Malatya’da birinciyiz. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar bizler Türkiye’de de birinci partiyiz. Bizleri nasıl anlıyorsa anlasınlar 1960’tan sonra kimse bu yüzdeye ulaşamamıştır. Özellikle yurtdışındaki mihraklar ve yurtiçindeki işbirlikçileri dahil biz yedi düvele karşı bir mücadele verdik. Almış olduğumuz oyu ikisi bir araya gelseler bile çıkaramıyorlar. Bizler AK Parti olarak halkımızın temsilcisi olmaya devam edeceğiz. Vatandaşımız bizlere ne görev verirse onu noksansız yapmaya hazırız. Ülkemizi hükümetsiz bırakmayacağız, bunun için bozan taraf olmayacağız. Üçlü koalisyon yapan partiler şimdi hükümet kurmaya çalışıyorlar, bunlar daha Kemal Derviş’ten medet umuyorlar, bir bürokrat yetiştirememişler” diye konuştu.

Vekiller daha sonra Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ü ziyaret ettiler. Ziyaretlerinden dolayı vekillere teşekkür eden Başkan Küçük, “Eminim ki eksiklerimiz vardı, iş güç zamanıydı. Halk tarla da çalışıyordu, bu yüzden 5 bin 300 kişi Doğanşehir’de oy kullanmadı. Ben eminim ki bu oyların çoğu bizim AK Parti’nin oyudur. Ben araştırıyorum, tanıdığımız insanlar oy kullanmadıklarına pişman olmuşlar. Haktan hayırlısı demek ki hakkımızda bu hayırlıymış” ifadelerine yer verdi.

Vekiller daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdiler ve Kaymakam Murat Irgatoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Vekiller ve partililer daha sonra Polat, Sürgü, Kurucaova ve Erkenek mahallelerini de ziyaret ederek halka teşekkür ettiler. Heyet daha sonra Malatya’ya döndü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız