SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'lilerden Bayram Ziyaretleri

A- A+ PAYLAŞ
AKP'liler, Malatya'da çocuk yurtları ile huzurevini ziyaret etti. 
 
AKP il Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya milletvekilleri Cemal Akın ve Mustafa Şahin ile, parti yöneticileri Osman Güde, Abuzer Karakaya ve Şefik Şengül ile, AK Parti milletvekili aday adayı iş adamı Kemal Oğuz, önce İstasyon Virajı'ndaki, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na (SHÇEK) ait 13-18 yaş yurdunu ziyaret etti. 
 
Ziyaretlerde, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan ile ilgili kurum yöneticileri de hazır buludu. 
 
13-18 yaş Yurdu'nu ziyarette basın mensuplarına açıklama yapan il başkanı Bülent Tüfenkçi, "Milletvekillerimiz ve parti yönetiminde bulunan arkadaşlarlarla birlikte Ramazan Bayramı öncesi, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı yurt ve Huzurevi'ni ziyaret ediyoruz. Ramazan ayının son gününde ziyaret edip, gönüllerini alalım, bir ihtiyaçları olup olmadığını sormak istedik" ifadelerini kullandı. 
 
AKP Malatya milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu üyesi Cemal Akın ise, "Bayram münasebetiyle bu yavrularımızı ziyaret ettik. Bu çocuklarımızın fevkalede yetiştirilmesi lazım. AK Parti iktidarı ile birlikte bu yavrularımızın daha iyi yetiştirilmesi ve barındırılması için çabalar gösterildi. Bütün yavrularımıza ulaşılması için gerekli çalışmalar yapalıyor. İdareci arkadaşlarla görüştüm, bir kısım evatlarımız tatile gitmişler. Bayramlarını kutladık. Hasbihal ettik, hediyeler getirdik" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız