SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'li Vekillerden CHP'li Başkana Ziyaret

0
Güncellendi - 2019-07-25 02:45:32
AKP'li Vekillerden CHP'li Başkana Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

AKPMalatya Milletvekili Öznur Çalık ile Ahmet Çakır Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ amaçlarının Malatya'ya ve Hekimhan'a hizmet etmek olduğunu ifade ederek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Turan Karadağ yaptığı konuşmada; “Öncelikle evinize hoş geldiniz, tek amaç Hekimhan tek amaç Malatya, Malatya on üç ilçeyle bir bütündür. 31 Marttan sonra bizim amacımız sadece hizmet amaçlıdır. Hekimhan Türkiye’de örnek bir ilçedir.  Alevisi, Sünnisi, Kürdü ve Türküyle gerçek bir ailedir. Bu kardeşliğin bozulmaması için gerekirse başkanlığı hibe ederim.  Büyükşehir belediye başkanımız Selahattin Gürkan ile çalışmalarımız çok olumlu çünkü ikimizin de çalışmaları halka hizmet odaklıdır” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır yaptığı açıklamada; “ Turan Karadağ’ın Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı tebrik ediyoruz.  Umarım Hekimhan’ımıza güzel hizmetler yapar.  Bizlerin temel gayesi şehirlere en güzel hizmetleri getire bilmek. Şehrimizin ihtiyacı olan yatırımları getire bilmek çok önemlidir. Başkanımızın hizmet odaklı yaklaşması da çok önemli kendisini tebrik ediyorum.  Geçmişte Hekimhan’ımıza hizmet gelmesi noktasında Milletvekili arkadaşlarımızla yoğun bir mesai harcadık” dedi.

Son olarak konuşma yapan AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık “ Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ’ı bugün milletvekili arkadaşımız ve teşkilatımız ile beraber makamında ziyaret edip hayırlı olsun temennilerimizi iletmek istedik.  31 Marttan sonra özellikle İstanbul seçimlerinin yenilenmesiyle çalışmalarımızı bir buçuk ay İstanbul’da devam ettik. Hiç nefes almaksızın 7/24 mesai mefhumu gözetmeksizin milletimize hizmet etmek için çalışıyoruz. 31 Mart sonrası hayırlı olsun ziyaretlerimize ilk Hekimhan’dan başladık.

Hekimhan’a biz 16 yılda çok önemli hizmetler yaptık. Özellikle yol medeniyettir dedik. Hekimhan’ın hem Malatya hem de Sivas bağlantısını yaklaşık 104 kilo metre yolu çebiş tünelini açarak, kızıl yarma yokuşunu yeniden yaparak Malatya’mızı Hekimhan ile buluşurduk. Sadece anayolu yapmadık ilçe içinde köy-mahalle yollarını da yaklaşık 150 km yol çalışması yapıldı. İçme suyunu yaparak Hekimhan’ın elli yıllık su sorununu çözdük. Toplamında 84 milyonluk yatırımı Hekimhanlıyla buluşturduk. Ulaşımda, altyapıda yapılan çalışmalar ile birlikte sağlık bizim için çok önemliydi. Ben Hekimhan’ın Eczacılığını yapmış, ekmeğini yemiş, suyunu içmiş, ilk parasını burada kazanmış kişi olarak özellikle Hastanemizin kötü ve zor koşullarını yaşamış bir insan olarak Milletvekili olduktan hemen sonra Hekimhan’a Hastanemizin yapılması için tüm çalışmaları başlattık. Malatya’mızın ilçeler içerisinde en güzel hastanelerinden bir tanesidir Hekimhan’ımıza kazandırdık. Ulaşımı ve sağlığı yaparken asla eğitimi unutmadık. Anaokulundan ortaokuluna ve liseye, kız yurtlarımıza kadar birçok hizmeti kazandırdık. Meslek Yüksek okulumuzu Allah rahmet eylesin Mehmet Emin Sungur abimiz başlattı, bitirmek bize nasip oldu” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • eıderga (4 yıl önce)
    siz yapmadınız devlet yaptı herşeyi sizin göreviniz yasa çıkarmak
    0
    0
    Yanıtla