SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'lilerden Erdoğan'a Bağış

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:11:25
AKP'lilerden Erdoğan'a Bağış
A- A+ PAYLAŞ

AKPliler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adayı olması nedeniyle seçim çalışmalarında kullanması için de banka hesabına para yatırdı. 

Eski belediye meydanında toplanan AKPliler adına konuşan İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, ”Partimizin çeşitli organlarında görev yapanlar, meclis üyelerimiz ile belediye başkanlarımız, Başbakanımıza karınca kararınca bağış yapmak için bugün arkadaşlarımızla buradayız. Yasal olarak bağış için en yüksek 9 bin 800 TL en üst sınırdır. Aşağı sınırı yok. Herkes gücü oranda, gönlünden geçeni hesaba yatırmış olacaktır” ifadelerini kullandı. “Sayın Başbakanımız cumhurbaşkanı olunca, Türkiye’nin değişim ve dönüşümü daha da hızlanacaktır. Yatırımlar hızlanacak. Sayın Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı ile Türkiye daha da gelişip büyüyecektir” dedi.

Yeşilyurt başkanı Hacı Uğur Polat da, “Tamamen bağışlarla seçim çalışması yapılacak. Ben de bu çerçevede bu duyarlılığa hassas davranarak buradayım. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminin, Malatya, Türkiye ve tüm İslam coğrafyası için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim” ifadelerini kullandı.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ”Sayın Başbakanımız 12 yılda ülkemize büyük hizmetler yaptı. 10 Ağustos’ta ise Cumhuriyet tarihinde ilk olarak halkımız cumhurbaşkanını seçecektir. Halk cumhurunu kendisi seçecek. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı süresince yapacağı seçim masraflarına karınca kararınca destek olmak maksadıyla arkadaşlarımızla buradayız” dedi.

AKP Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ise, ”Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız, cumhurbaşkanlığı adaylığı süresince, yapılan bağışlarla seçim çalışmasını yapacak. Bu sebeple bizler de elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince, karınca kararınca kendimizden bir şeyler katmaya çalışacağız” dedi.

Basın açıklamasından sonra Ziraat Bankası Şubesi’ne giden partililer, Erdoğan’ın hesabına para yatırdı.

Yatırılan miktar açıklanmazken, herkesin kendi adına en fazla 9 bin 800 TL yatırdığı ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız