SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'lilerden Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:42:52
AKP'lilerden Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Sosyal İşler Başkanlığı Öğretmenler Günü vesilesi ile Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek öğretmenler ile bir araya geldiler. 

Programa AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık, Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın ve partili yöneticiler katıldı.

Milletvekili Mustafa Şahin; ‘Öğretmenler Günü mesai gününe denk geldiği için bugün aranızda olmak nasip oldu. Bugün sizlerle beraber olmak çok isabetli bir karar olmuş diye düşünüyorum. Buradaki öğretmenlerimizin işleri diğer öğretmenlerimize kıyaslan çok daha zahmetli. Elbette ki devletimizin asli görevi milletimizin, insanlarımızın hayat boyunca karşılaşacakları sıkıntıları, sorunları bertaraf etmektir. Devlet olmanın önderliği bu olsa gerek. Bunun ötesinde sizler ise buradaki çocuklara hem annelik yapıyorsunuz, kardeşlik, arkadaşlık yapıyorsunuz hem de bir şeyler öğretmeye çalışıyorsunuz. Bu bakımdan işiniz zor. Onun için burada sizlerle olmayı özellikle seçtik. Bu çocukların duasını almak kadar sanmıyorum ki karşılığı başka bir şekilde anlam bulsun. Kendi çocuklarınıza gösterdiğiniz sabrın, ilginin ötesinde buradaki çocuklara gösteriyorsunuz. Cenab-ı Allah emeklerinizi boşa vermesin. Ben bir kez daha Öğretmenler Gününüzü kutluyor, hepinize başarılar diliyorum’’dedi.

Otistik Çocukları Eğitim Merkezi Müdürü Aziz Mavuş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız