SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin Bayramlaşma Töreni Yapıldı

0
Güncellendi - 2016-07-05 22:27:07
AKP'nin Bayramlaşma Töreni Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Başbakan Binali Yıldırım'ın bayram öncesi açıkladığı teşvik paketini değerlendirdi. Bakan Tüfenkci, "Bu müjdeler bizim terörle mücadele ederken ekonomiyi ve kalkınmayı da unutmadığımızı göstermesi bakımından çok önemli" dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ramazan Bayramı dolayısıyla AKP Malatya İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı. Malatya yeni nikah sarayında düzenlenen bayramlaşma törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin yanı sıra AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP Malatya milletvekilleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İlçe Belediye Başkanları, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Törende bulunanlarla tek tek selamlaşıp bayramlaşan Tüfenkci, Ramazan ayının sabır ve bereket ayı olduğunu ifade etti. Bakan Tüfenkci, "Bize sabrı, kardeşlik hukukunu öğreten Rabbimize hamd ediyoruz" dedi.

Bakan Tüfenkci, Medine ve Bağdat'ta yaşanan terör saldırısını da kınayarak saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dilediğini belirtti.

Konuşmasında Başbakan Binali Yıldırım'ın bayram öncesi açıkladığı teşvik paketini de değerlendiren Tüfenkci, "Başbakanımızın açıkladığı bu müjdeler her kesime hitap ediyor. Bu müjdeler bizim terörle mücadele ederken ekonomiyi ve kalkınmayı da unutmadığımızı göstermesi bakımından çok önemli" diye konuştu.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, Ramazan Bayramı'nın hayırlara vesile olmasını temenni ederek "Allah tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetleri kabul eylesin ve ülkece güzel günler yaşamamızı bizlere nasip etsin" dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık da, Ramazan Bayramı'nın Türkiye'ye ve İslam alemine huzur getirmesini temenni ederek yaşanan terör saldırılarının son bulmasını diledi.

iha

akpbayram2

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI BÜLENT TÜFENKCİ, MALATYA'DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILDI. (BARIŞ TÜREL/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız