SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin Bayramlaşma Töreni

0
Güncellendi - 2017-09-04 03:16:55
AKP'nin Bayramlaşma Töreni
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma töreni Nikah Sarayı'nda yapıldı.

Kurban Bayramı’nın 1. günü Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlenen bayramlaşma programında konuşan Bakan Tüfenkci, AKP’nin milletin içinden çıkan bir hareket olduğunu belirterek, "15 yıldır Allah'a hamdolsun her seçimde millete hesap vererek yeniden, yenilenerek Türkiye ve Türk milletine hizmet ediyoruz ve hizmet etmeye de devam edeceğiz” dedi.

AKP'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde millete hizmet yolunda güçlenerek yoluna devam ettiğini ifade eden Tüfenkci, “Önümüzdeki dönemlerde kongreler olacak. Bu kongrelerde güçlenerek yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

2019'daki seçimlerle birlikte başkanlık sistemine de fiilen geçileceğinin altını çizen Tüfenkci, “Türkiye 2023 hedeflerine yürüyecek ve bizler 2023 hedeflerinden vazgeçmeyeceğiz. Bu hedeflerimize ulaşmak için cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçtik. Biz istiyoruz ki Türkiye daha yaşanılan bir ülke olsun, daha özgür bir ülke olsun, daha ileri demokrasinin uygulandığı bir ülke olsun, refah düzeyi artan bir ülke olsun" diye konuştu

AKPi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, tüm Malatyalıların Kurban Bayramını kutlayarak, "Her bayram olduğu gibi 16 yıldır bayramlaşma töreni yapan AKP Malatya il başkanlığımıza teşekkür ediyorum" dedi.

AKP Malatya İl Başkan Hakan Kahtalı, 16'ncı yıllarını doldurduklarını ifade ederek, "16 yıldır memleketimize hizmet etmek için çalışıyoruz. Teşkilatlarımızla birlikte çalışılarak hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bayramlaşma programında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya milletvekilleri Nurettin Yaşar ve Mustafa Şahin, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'da birer konuşma yaptılar.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • yusuf (6 yıl önce)
    Son tokalaşmalar...
    0
    0
    Yanıtla
  • ilyas (6 yıl önce)
    Körler ile sağırlar hep biribirini ağırlar.Allah için kaç fakirin kapısını çaldınız,ben duymadım.Duyarsam özür dileyeceğim.
    0
    0
    Yanıtla