SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin Gündemi Yerel Seçim

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya'da belediye başkanları ile yerel yönetimler toplantısı yaparak, yerel yönetimler seçimi startını verdi.

Parti binasında, İl Başkanı Ahmet Çakır, milletvekilleri Öznur Çalık ve İhsan Koca ile Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ile partili belediye başkanlarının katıldığı yerel yönetimler toplantısında ilk konuşmayı İl Başkanı Ahmet Çakır yaptı. Çakır, yerel seçimin yaklaşması ve gündemdeki konuları değerlendirmek için bir araya geldiklerini belirtti.

Malatya Milletvekili ve partinin MKYK üyesi Öznur Çalık, 28 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin çalışmasının startını verdiklerini ifade ederek, ciddi ve emin adımlarla çalışmaları gerektiğini vurguladı.

Malatya'nın bugünlerde gündeminde olan sulama ve içme suyu sıkıntısı konularına da temas eden milletvekili Öznur Çalık, içme suyunun 1,5 milyon insana yetecek kadar olmasına rağmen, bazı ilçe ve beldelerde yaşanan içme suyu sıkıntısının bahçe sulama gibi kaçak kullanımdan kaynaklandığını öğrendiklerini, bunun önüne geçilmesi için çalışmalar başlatıldığını bildirdi.

Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yanında olduklarını, ancak vatandaşın hakkının zayi olmaması için çaba gösterileceğini dile getiren Öznur Çalık, Kentsel Dönüşüm Projesi'ni Malatya için reform olarak değerlendirdi.

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ise, görev yaptığı 4,5
yılda yaptığı hizmetleri dile getirdi. Doğalgazı merkezdeki nüfusun yüzde 80'nine ulaştırmalarından, yapılan alt geçitlere, yağmur drenaj kanallarından, Kentsel Dönüşüm Projesi'ne, Malatya'ya yeşil alan kazandırılmasından, şehrin yüzde 50 genişletilmesine kadar konuları anlatan Başkan Akın, "Şehrin kuzey ve güneyinde alt merkezler meydana getirip şehir içindeki trafik sıkıntısını gidermeye çalışıyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız