SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin İlçe Kongreleri 5 Şubat'ta Başlıyor

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya ilçe kongrelerinin tarihleri belirlendi.

İl Başkanı İhsan Koca, partinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara'da düzenlediği il başkanları toplantısı ve il kongresi hakkında açıklamalarda bulundu.

Ankara'da düzenlenen il başkanları toplantısının son derece verimli geçtiğini söyleyen İhsan Koca, "Sayın Başbakanımız, gerçekleştirilen programlarla ilgili bilgiler verdi. Son derece yararlı geçti" dedi.

Ankara'daki temasları hakkında da bilgi veren Koca, bazı bakanlarla görüşüp Malatya'nın yatırımlarına ek ödenek konusunu ilettiklerini bildirdi. Şubat ve Mart aylarında yapılacak ilçe kongrelerinin tarihlerini belirdiklerini söyleyen Koca, "Bu kongrelerde, partiyi 2007'de yapılacak genel seçime götürecek arkadaşları belirleyeceğiz" diye konuştu.

Halen yönetimi olmayan Doğanyol dışındaki 13 İlçe örgütünün kongre tarihleri şöyle:

"Battalgazi 5 Şubat Pazar, Akçadağ 10 Şubat Cuma, Yeşilyurt 12 Şubat Pazar, Doğanşehir 19 Şubat Pazar, Darende 26 Şubat Pazar, Yazıhan 5 Mart Pazar, Kale 12 Mart Pazar, merkez ilçe 19 Mart Pazar, Hekimhan ve Kuluncak 24 Mart Cuma, Arapgir ve Arguvan 25 Mart Cumartesi, Pütürge 26 Mart Pazar."

AKP İl Başkanı Koca, halen yönetimi olmayan Doğanyol ilçesine atama yapılacağını, bu nedenle kongre takviminde bu ilçenin yer almadığını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız