SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin Kuruluş Yıldönümünü

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 5. kuruluş yıldönümü sebebiyle Malatya İl Başkanı İhsan Koca, bir basın toplantısı düzenledi.

14 Ağustos 2001 yılında kurulan partilerinin 5. kuruluş yıldönümü nedeniyle parti binasında, merkez ilçe başkanı Celal Ekici ile basın toplantısı düzenleyen Malatya İl Başkanı İhsan Koca, "Ülkemizde yüksek enflasyon ilk kez iktidarımız döneminde tek haneye indi. Milli gelir 5 bin dolara yükseldi. Faiz oranları düşünce yatırımlar attı. İhracat, 36 milyar dolardan 80 milyar dolara yükseldi. Eğitim ve sağlıkta reform niteliğinde uygulamalar yapıldı" şeklinde konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 Temmuz 2006 tarihinde Malatya'ya yaptığı ziyarette, dondan zarar gören kayısı üreticilerine 2 dilim halinde 35 milyon YTL ödeme yapılacağına ilişkin açıklamasından sonra, yaşanan gelişmelerle ilgili soruları da cevaplandıran Koca, "2090 sayılı afet kanunu gereği, zarardan dolayı mal varlığının yüzde 40'ını kaybetmiş olanlar ve sosyal güvencesi olmayanlar bu yardımdan yararlanabilecek. Bu nedenle, don ödemesi için vadedilen 35 milyon YTL rakamı düşebilir" dedi.

İhsan Koca, şuanda tespit çalışmalarının sürdüğünü, çalışmalar sonrasında ödemelere başlanacağını kaydederek, Malatya'da yaptıkları icraatları da daha sonra düzenleyecekleri bir basın toplantısında dile getireceklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız