SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin Malatya Komisyonu

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:00:35
AKP'nin Malatya Komisyonu
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 7 Haziran’da yapılacak aday belirleme sürecinin ikinci aşaması olan ‘Aday Adayları İle Mülakat’ aşamasında, AKP Malatya Milletvekili aday adaylarının mülakatını gerçekleştirecek heyette yer alacak isimler belirlendi. Mülakat heyetinin başkanlığını AKP Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay’ın yapacağı öğrenildi. 

AKP’den Malatya milletvekili aday adayları ile mülakat yaparak, adaylara ilişkin kanaat oluşturacak mülakat heyetinin 4. Komisyon adı altında yapılandığı, bu komisyonun Malatya’nın yanısıra Erzurum, Batman, Muş, Ardahan, Bingöl ve Ağrı’nın milletvekili aday adaylarını da mülakata alacağı öğrenildi. 

Aralarında Malatya’nın da olduğu 7 ilde AKP’den milletvekili aday adayı olan 400’ü aşkın ismi mülakata alacağı belirtilen 4. Komisyon’da yer alan isimler şöyle: Yasin Aktay – (Komisyon Başkanı) Genel Başkan Yardımcısı – Sadullah Ergin (Eski Adalet Bakanı), Lale Ersoy (MKYK Üyesi) ve Nevzat Pakdil ( Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı). 

6-16 Mart Tarihleri Arasında Yapılacak

Mülakat Komisyonu’nun Türkiye geneli için milletvekili aday adaylarını 6 – 16 Mart tarihlerinde mülakata alınacağı, illerin mülakat tarihlerinin ise bir gün öncesinde il teşkilatlarına bildirilerek adayların Ankara’da olmasının sağlanacağı belirtildi. 

Malatya’nın 58 Aday Adayı Mülakata Alınacak 

Malatya aday adaylarının mülakatını yapacak komisyon tarafından komisyona alınacak aday adayları arasında mevcut 5 milletvekili, Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve eski Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt’un bulunmadığı öğrenildi. Bu isimlerin nihai aşamada daha üst düzeyde değerlendirileceği belirtiliyor.  

Çalık da Komisyon Başkanı 

Bu arada AKP Malatya Milletvekili ve Genel Başkanı Yardımcısı Öznur Çalık’ın da Konya, Antalya, Manisa, Karaman, Niğde ve Kırşehir’i kapsayan Milletvekili Aday Adayı Mülakat Komisyonu’nun başkanlığını yapacağı öğrenildi. Öznur Çalık ile birlikte MKYK üyeleri Tülay Kaynarca, Nusret Bayraktar ve Ünal Kacır görev yapacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız