SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin Malatya Tanıtımı Bugün

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:38:35
AKP'nin Malatya Tanıtımı Bugün
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi, Malatya'daki aday tanıtım toplantısını 17 Nisan Cuma günü Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapacak. Adaylar, bugün karayolu ile Ankara'dan Malatya'ya gelecekler ve saat 15.00'de Tavşantepe'de partililer tarafından karşılanacaklar.

Çarşamba günü Ankara'da parti genel merkezince düzenlenen aday tanıtım programına katılan AKP Malatya Milletvekili adayları Öznur Çalık, Taha Özhan, Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar, Bülent Tüfenkçi ve Bayram Taşkın ile bazı parti yöneticileri de Ankara'dan Malatya'ya gelecekler.

İl Başkanı Hakan Kahtalı, karşılama ve aday tanıtımı ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

"7 Haziran seçimlerine gireceğimiz 6 milletvekilimiz için Cuma günü yapacağımız karşılama ve akabinde 16.30’da Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde adaylarımızı tanıtacağımız program ile 7 Haziran Genel Seçimi için ilimizde seçim kampanyamızı başlatmış olacağız. Tüm teşkilat mensuplarımızın, Belediye Başkanlarımızın, partimize başvuruda bulunan aday adaylarımızın katılımla kampanyamızın startını vereceğimiz bu büyük buluşmamıza tüm hemşerilerimizi davet ediyorum. İnşallah hep birlikte, kardeşliğimizi, gönül birliğimizi muhafaza ederek 7 Haziran seçimlerine hazırlanacağız." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız