SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"AKP'nin Maskesini İndirdik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:46:46
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi( CHP) Hekimhan ve Kuluncak İlçe Örgütleri İlçe Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda  konuşan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, kimsenin  söyleyemediklerini   TBMM’de gündeme getirmeye çalıştığını ifade etti.

CHP Hekimhan ve Kuluncak İlçe Danışma Kurulu toplantısı Hekimhan Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba , CHP İl Başkanı Enver Kiraz , Hekimhan Belediye Başkanı Sait Özoğlu, Güzelyurt Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları , İl Genel Meclis üyeleri, Hekimhan ve Kuluncak İlçe Başkanları ile danışma kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Türkiye’de son dönemlerde en önemli gündem maddelerinin başında Büyükşehir Yasası geliyor. Biz en başından beri Büyükşehire değil, bütünşehire karşı çıktık. Yasa hazırlanırken belde belediyelerinin ve köylerin kapatılmasının  halkı mağdur edeceğini söyledik. Ayrıca belde belediye başkanlarının yetkilerini alıp Valilere devreden genelgenin de bir darbe olduğunu kaydettik. Danıştay tarafından bu genelgenin yürütmesinin durdurulması kararı olumlu bir gelişmedir “ dedi.

CHP Malatya İl Örgütü’nün 1999 tarihinden beri İl ve İlçe Danışma Kurulu toplantıları yapmadığını kaydeden Ağbaba, “Yıllar sonra danışma kurulu toplantılarını gerçekleştirdiği için İl Başkanımız Enver Kiraz’a ve CHP Yönetiminde teşekkür ediyorum. Toplantıda eksik ve yanlışlıklar dile getirilecek, partinin büyütülmesi için görüş ve öneriler ortaya konulacak” dedi.

Ağbaba, geçtiğimiz günlerde Kürecik’te bir basın açıklaması yaptıklarını belirterek “Kürecik’teki açıklama 17 Ulusal kanalda yayınlandı. Kürecik’i ve Malatyalılara yapılan haksızlığı tüm dünyaya duyuracağız. Haklı olduğumuz her konuyu gündeme getirmeye devam edeceğiz. Kimsenin söyleyemediklerini söylemeye çalışıyoruz. Kayısının içinden bulunduğu içler acısı durumdan, adliyelerin kapatılmasına ; Şeker Fabrikası özelleştirmesinden , Meteorolojinin kapatılmasına kadar Malatya’nın tüm sorunlarını Meclis gündemine taşıdık. Cezaevleri İzleme Komisyonu Sözcüsü olarak AKP’nin maskesini indirdiğimizi belirtmek isterim. AKP’nin hukuku katlederek ortaya koyduğu siyasi davaların tamamında artık halk gerçekleri gördü” ifadelerini kullandı.

Ağbaba’nın konuşmasının ardından CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Hekimhan İlçe Başkanı Murat Karayazıcı ile Kuluncak İlçe Başkanı Kemal Yıldırım birer konuşma yaparak danışma kurulunun toplanmasının önemini vurguladılar.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Hekimhan’da ki toplantının ardından Pir Sultan Abdal  Kültür Derneği Malatya Şubesi’nde ve Kale İlçesi Muhammet Fenni Türbesi'nde gerçekleştirilen Aşure etkinliklerine katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız