SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin Meclis Başkan Adayı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:24:29
AKP'nin Meclis Başkan Adayı
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, "Yapılan istişareler sonucunda İsmail Kahraman'ın (fotoğraftaki) AK Parti'nin Meclis Başkan Adayı olarak belirlenmesine karar verildi" dedi. MHP'nin adayının da Prof.Dr. Yusuf Halaçoğlu olduğu bildirildi.

ÇELİK, AK PARTİ'NİN MECLİS BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI

MYK toplantısında alınan kararlara değinen Çelik, "Başbakanımız milletvekilleri ile yapılan toplantıda önümüzdeki meclis Başkanlığı süreci için geniş istişare yaptı, bu istişare sürecinde milletvekillerimizin görüşleri alındı. Herkes hür bir şekilde görüşlerini ifade etti. Bir değerlendirme yapıldı, yapılan istişareler sonucunda İsmail Kahraman'ın AK Parti'nin Meclis Başkan Adayı olarak belirlenmesine karar verildi. İsmail Kahraman'a tebriklerimizi sunuyoruz. Grubumuzda aynı şekilde başka arkadaşlarımıza yönelik ilgi de olmuştur. Serbest bir değerlendirme sonucunda başka arkadaşlarımız da değerlendirmeye girmişlerdir. Kahraman, aldığı oy itibarıyla, iç değerlendirme ve MYK'da yapılan istişare sonucunda AK Parti'nin meclis Başkan adayı olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz. İsmail Kahraman, AK Parti'nin meclis Başkan adayı olarak bu seçimde yerini alacaktır" dedi.

İSMAİL KAHRAMAN KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Talebe Cemiyeti Başkanlığı, Milli Türk Talebe Birliği Genel Başkanlığı, Birlik Vakfı, Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV) Kuruculuğu ve Mütevelli Heyeti Başkanlıkları, Özel Sektörde İdare Meclisi Başkanlıkları, Çalışma Bakanlığı Müşavirliği, XX. ve XXI. Dönem İstanbul Milletvekilliği ile Kültür Bakanlığı yaptı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Kurucular Kurulu Üyesi ve Mütevelli Heyeti Başkanlığı yapmaktadır. Kasım 2015 Türkiye genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden İstanbul 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı olarak seçimleri kazandı. Evli ve 4 çocuk babasıdır. 

MHP'NİN ADAYI HALAÇOĞLU

Bu arada Milliyetçi Hareket Partisi'nin TBMM Başkan adayının Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu olduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız