SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin Meclis Liste Taslağı

A- A+ PAYLAŞ

29 Mart yerel seçim takvimi doğrultusunda partiler il genel ve belediye meclis üyeliklerine aday olan isimleri 17 Şubat Salı günü saat 17.00'ye kadar İlçe Seçim Kurullarına iletecekler. Malatya merkezde AKP'nin Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üye adaylarının sıralamalarına ilişkin "kesin" olmayan liste de belli oldu.

Listenin 15'inci sırasında yer verilen Emekli Albay Hüseyin Bakırcı'nın çekilmesi nedeniyle bu sıra boş kaldı. Bakırcı, kendisinin İl Genel Meclisi üyeliğine aday olmasına rağmen bilgisi dışında Belediye Meclisi üye adayı olarak gösterilmesi üzerine, her iki meclis için de adaylıktan çekildiğini söyledi.

AKP'nin diğer adaylarına ilişkin sıralamanın şöyle olduğu öğrenildi:

BELEDİYE MECLİS ÜYE LİSTESİ:
1. Ertan Mumcu
2. Meltem Kavuk
3. Hasan Atay
4. Mehmet Bak
5. Hasan Basri Erdoğan
6. Enes Perçin
7. Aziz Görgeç
8. Nevzat Doğan
9. Vahap Ergün
10. Aysun Özhan
11. Selim Pilten
12. Metin Mandal
13. Sıddık Özdemir
14. Nurettin Karaaslan
15. –
16. Nazmi Hamamcı
17. Mehmet Erdoğan
18. Orhan Barman
19. Koray Kutluk
20. Haşim Oskaloğlu
21. Salih Büker
22. Mustafa Aslan
23. Kadir Mutlu
24. Asuman Sarıtaş
25. Suna Şekeroğlu
26. Hüseyin Apak
27. Erhan Soylu
28. Ömer Şevki Hotar
29. Tayyar Kavlak
30. Yusuf Gezer
31. Faruk Toy
32. Ömer Budak
33. Hüseyin Gönültaş

KONTENJAN:
1. Mehmet Şehitoğlu
2. Mehmet Çınar
3. Ahmet Ergül
4. Nevzat Aslan

İL GENEL MECLİS ÜYELERİ (MERKEZ)
1. Naci Şavata
2. Mehmet Ali Doğan
3. Hasan Göğüs
4. Rıza Sinanoğlu
5. A.İhsan Topal
6. Abdurrahman Kızıl
7. Yasemin Kurt
8. Ramazan Çetin
9. Ali Aydoğan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız