SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin Siyaset Eğitimi Başlıyor

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 20 ilde olduğu gibi Malatya'da da düzenlediği siyaset akademisi ve yerel yönetimler semineri 2 Şubat Cumartesi başlayacak.

AKP Malatya İl Teşkilatı Basın Sorumlusu Emine Akkurt, 2 Şubat Cumartesi günü Belediye Konferans Salonu'nda saat 11.00'de başlayacak olan siyaset akademisi ve yerel yönetimler seminerinin 2 ay süreceğini bildirdi.

Malatya'da 470 başvuru olduğu, ancak 300'ünün başvurusunun kabul edildiği, diğerlerinin ise Nisan ayında düzenlenecek ikinci etap seminerine katılacakları bildirildi.

Çarşamba ve Cuma günleri 18.00 ile 21.00 saatleri arasında toplam 40 saat seminer verileceği kaydedildi. Belediye başkanı, il genel ve belediye meclisi adaylarının katılacağı seminerle ilgili yarın açılış programı düzenleneceği ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız