SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin Teşekkür Listesi

A- A+ PAYLAŞ

AKP il başkanı Mustafa Şahin, 12 Eylül günü yapılan referandum dolayısıyla "teşekkür" açıklaması yaptı.

"Evet" oyu veren ülkücü ve sosyal demokratları da unutmayan il başkanı Şahin'in teşekkürüne ilişkin olarak düzenlediği basın toplantısında okuduğu metin, parti tarafından açıklandı. Bu teşekkür açıklaması şöyle:

"Şafağın sökmüş olduğu bir günde siz değerli basın mensuplarıyla tekrar birlikteyiz.
Dünkü güne katkılarından dolayı siz değerli basın mensuplarına şükranlarımı arz ediyorum.
Sandık başına gidip ve sağduyu ile oyunu kullanıp her hangi bir sıkıntıya mahal vermeyen değerli hemşerilerimi kutluyorum.
Sayın Valimize ve görevini ziyadesiyle yerine getiren emniyet güçlerimize ve muhtarlarımıza teşekkür ederim.
Katkılarından dolayı STK lara teşekkür ediyorum.
Partisinin vesayetinden kurtulan ülkücü ve sosyal demokrat kardeşlerime teşekkür ediyorum.
Büyük Birlik Partisine teşekkür ediyorum.
Saadet Partisine teşekkür ediyorum.
Boykota son vererek sandık başına giden Konak halkına ayrıca teşekkür ediyorum.
Partimizin her kademesinde görev alan (Köy Temsilcilerimize Mahalle Temsilcilerimize, Belde ve İlçe Başkanlıklarımıza, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimize, Belde-ilçe ve İl Belediye Başkanımıza, İl Tekilalımızın Ana Kademesine, Sayın Milletvekillerimize özellikle teşekkür ediyorum.
Kısaca sağduyulu davranan ülkemizi daha müreffeh yarınlara taşımak için EVET oyu kullanan her vatandaşımıza özellikle teşekkür ediyorum.
Sandık başında görevini ifa ederken hakkın rahmetine kavuşan Bedir ŞİMŞEK kardeşimize Allahtan rahmet kederli ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum.
Artık vesayet rejimi dönemi bitmiş, halkın iradesinin önü açılmıştır. Ancak daha demokratik bir anayasanın yapılması zorunlu hale gelmiştir.
Buda bizim yükümüzü kat be kat arttırmıştır.
Sonuç olarak emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Yapılan referandumun ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini temenni ederim."

"GÖREV HÜKÜMETİN.."
Bu arada, referandumda "Evet" cephesinde yeralan Büyük Birlik Partisi'nin Malatya il başkanı Ramazan Keltaş da oylama sonuçlarını değerlendirdi.

Keltaş, "Partimizin de Evet olarak destek verdiği yeni anayasa değişikliği ile bir nebze de olsa darbenin intikamı alınmış oldu" ifadelerini kullandı. "12 Eylül darbesinin işkencelerine maruz kalan merhum şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun da en çok istediği şeylerden birisi, darbe anayasasının değiştirilmesiydi" diyen Ramazan Keltaş, "Değerli Türk milleti 12 Eylül 2010 günü üzerine düşeni yerine getirdi ve iradesini kullanarak cunta anayasasını tarihe gömdü. Bundan sonra görev hükümetindir. Yeni anayasayı güçlünün değil, haklının anayasası olarak görmeli ve demokrasiyi bütün millet için uygulanabilir hale getirmelidir" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız