SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP’nin TSO Mutluluğu

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:45:38
AKP’nin TSO Mutluluğu
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan ve Hasan Erkoç ile Muzaffer Erşan’ın yarıştığı TSO seçimlerinde ipi göğüsleyen tarafın mevcut başkan Hasan Hüseyin Erkoç olması AKP milletvekili ve bazı yöneticilerini son derece mutlu ettiği gözleniyor. 

Öyle ki, seçim sonuçlarının belli olmasından hemen sonra atılan tweet mesajlarında bazı milletvekili ve bazı yöneticiler, açıkça taraf olduklarını sergilemekten sakınca görmüyor. 

Koltuğunu Hasan Hüseyin Erkoç’a bırakarak AKP’den milletvekili olan Mücahit Fındıklı, Erkoç’un Muzaffer Erşan grubu karşısında kazanmasını AKP-CHP arasındaki bir seçim yaşanmış da, o seçimi yorumlar gibi ‘Açık farkla’ ifadesini kullanarak takipçilerine duyurdu. 

Mücahit Fındıklı, ilginç bir tavır da geliştirerek, 74 üyeli meclise Hasan Hüseyin Erkoç listesinden giren 58 TSO Meclis üyesini ‘Hasan Erkoç ve Sami Payza’nın ekibi’ şeklinde kayıtlayarak, şiddetli eleştirilere muhatap olan ve bu dönem meclis başkanlığına seçilmesinin bir hayli zor olduğu belirtilen Sami Payza’ya kol kanat germiş oldu. 

Önce Paylaştı, Sonra Sildi!

AKP’nin bir diğer milletvekili Öznur Çalık’ın tutumu ise daha kayda değer. Çalık, ortalama futbol seyircisi için yazı yazan eski futbolcuların kullandığı ‘Ezici çoğunlukla kazanılan bir galibiyet’ ifadesinin de içinde yer aldığı bir AKP yöneticisinin tweetini begenerek retweet etti. Yani futbol fanatiklerinin rakip takıma karşı aldığı galibiyeti yorumlarken kullandığı bu deyimin yer aldığı TSO ile ilgili bir başkasına ait tweet mesajını takipçileri ile paylaştı. 

Ancak, nedendir bilinmez, Çalık’ın bu tweeti ertesi gün ‘delete’ ederek, twitter hesabından kaldırdığı görüldü. 

AKP Milletvekili Öznur Çalık’ın Hasan Hüseyin Erkoç’un kazandığı seçim sonuçlarını kutlamak için kullandığı tweeti atan ise AKP Malatya Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez’di. 

Göçmez, ‘Malatya TSO Secimleri bitti Ama Konusulmasi Gereken Hersey Unutuldu belki Ezici Cogunlukla Kazanilan Bir Galibiyet Sonrasi Susmak Gibi..’ şeklindeki tweeti ile zafer kutlaması yaptı. 

Bu arada, Hasan Erkoç ekibi için oy kullandığı öğrenilen AKP Milletvekili Mustafa Şahin, bir süre önce dahil olduğu twitter alemindeki hesabında TSO seçimleri ile ilgili olarak herhangi bir yorum yapmadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız