SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'ye 10 Bayan Başvurusu

A- A+ PAYLAŞ

AKP'ye Malatya Belediye Meclis Üyeliği adaylığı için 10 bayan müracaat etti.

AKP Malatya İl Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, geçtiğimiz seçimlere oranla bu dönem belediye meclis üyeliğine adaylık başvurusu yapan bayanların sayısının bir hayli artış gösterdiği belirtildi. Buna göre, Yasemin Sultan Kurt, Meltem Kavuk, Asuman Sarıtaç, Meral Akbaş, Esra Fikret Tutan, Suna Şekeroğlu, Döndü Kaya, Aysel Çelikyay ve Ayla İzzettiye Aksoğan Malatya Belediye Meclis aday adayı olarak müracaat etti.

Malatya Belediyesi'ne adaylık başvurusu yapan Esra Fikret Tutan (fotoğraftaki), özel yaşantısı ve iş hayatında her zaman insanlara yardımcı ve faydalı olmak için çabaladığını, hizmet etme aşkı bulunduğunu söyledi. Tutan, "Kabuğumu biraz daha zorlayarak, insanlığa faydalı çalışmalar yapmak istiyorum. Çalışan bir kadın olmakla birlikte ev içerisinde de faal bir kadınım. Ancak, birazda devletimiz ve milletimiz için çalışmak çabalamak istiyorum. İnsanlara katkıda bulunmak, fikirlerine yol açmak istiyorum. Özellikle kadın ve çocuklara yardımcı olmak istiyorum. Kadınlara yönelik barınma ve sığınma evlerini aktif hale getirmek, yaşlılara yardım evi, yoksul öğrencilere ve ailelerine burs ve yemek yardımı yapılmasını sağlamak istiyorum. Yardıma muhtaç ev kadınlarına yönelik, belediyeye bağlı olarak evde oturdukları yerden, biçki, dikiş, nakış ve el becerileriyle kendilerine maddi kazanç sağlamaları için çalışmalar yürüteceğim" dedi.

1975 doğumlu olan evli ve 2 çocuk sahibi Esra Fikret Tutan, Harran Üniversitesi Biyoloji Bölümü mezunu. 10 yıl önce iş hayatına atılan Tutan, ticarette aktif rol oynuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız