SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'ye 2 Başvuru Daha

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AKP) Malatya belediye başkanlığı adaylığı için iki aday adayı müracaatlarını yaptı. Hamit Fendoğlu döneminde başkan yardımcılığı yapan ve şehit edilmesinin ardından belediye başkanlığına atanan Naci Şavata (üstteki fotoğrafta sağda) ve Harita Mühendisi Vahap Erdemir (alttaki fotoğrafta sağda) aday adaylık başvurularını il başkanlığına teslim ettiler.

"ADIM ASFALT NACİ’YE ÇIKMIŞTI"
Naci Şavata parti toplantı salonunda İl Başkan vekili Hacı Bayram Yılmaz’la birlikte basın mensuplarına kendisini tanıttı ve projelerini anlattı. Toplantıda ilk olarak AKP İl Başkan Vekili Hacı Bayram Yılmaz, Naci Şavata’ya başarılar dileyerek bu kararın Malatya’ya ve kendisine hayırlı olmasını diledi.

Naci Şavata ise konuşmasında siyasi hayatını ve başkan seçilmesi halinde uygulayacağı projelerini anlattı. Şavata başkan yardımcılığı ve başkanlık yaptığı dönemlerde Malatya için büyük hizmetler yaptıklarını ve bu bilgi ve birikimle belediye başkanlığına talip olduğunu söyledi. Şavata konuşmasında; “Belediyecilik konusunda tam yoğrulmuş olarak geldim. Görev yaptığımız sürede büyük hizmetler yaptığımızı düşüyorum. Amacımız Malatya’da dıştan içe bir hizmet anlayışını uygulamaktı. Yani kenar mahallelerden iç semtlere hizmet hedefledik. Halkın malını rant kapısına çevirmedik. Malatya’da yollar bizim zamanımızda ilk asfaltı gördü. O dönemde halk beni “asfalt Naci” diye tanımlıyordu. Bu anlamda belediye başkanlığına talibim. Bu kararımın herkese hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

ERDEMİR'İN BAŞVURUSU..
Naci Şavata’nın ardından Harita Mühendisi Vahap Erdemir’de adaylık müracaatını yaptı. Bir dönem Bursa Köy Hizmetleri bölge müdürlüğü yapan Erdemir Malatya belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Parti toplantı salonunda İl Başkan Vekili Hacı Bayram Yılmaz’la birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı. Hacı Bayram Yılmaz aday adaylığı başvurusunu yapan Vahap Erdemir’e başarılar diledi.

Vahap Erdemir ise basın mensuplarına yaptığı konuşmasında, “Şehrin genel problemleri sık sık ve sürekli olarak gerek sivil toplum kuruluşları, gerekse de vatandaşlarımız ile zaman zaman da siz değerli basın mensupları tarafından gündeme getirilmiştir. Ben tespitleri göz önüne alarak kendi araştırmalarımızla birlikte ilimizin temel sorunları ile halkımızın beklentileri üzerinde çözüm üretmek için çalışmalar yapılmış, projeler hazırlamış ve bu projeleri hayata geçirmek üzere kaynaklar belirlenmiştir. Şehrimizi markalaştırıp kimlik kazandıracak plan ve projelerimizi gerçekleştirmek için Ak Parti belediye başkan aday adaylığı başvurumu yapıyorum.” diye konuştu.

TEMAYÜL YOKLAMASI 14 ARALIK'TA..
Bu arada AKP Malatya'da 14 Aralık'ta temayül (eğilim) yoklaması yapacak.

AKP Malatya İl Başkan Vekili Hacı Bayram Yılmaz, 14 Aralık Pazar günü yapılacak olan temayül yoklaması sonuçlarının genel merkeze gönderileceğini bildirdi. Yılmaz, belediye başkan adaylarının temayül, parti ve anket sonucunda belirleneceğini kaydetti.

FOTOĞRAFLAR: Ramazan Gürsel TUNAY (Yorum)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız