SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'ye Aday Adaylığı Başvuruları

0
Güncellendi - 2018-11-11 01:33:30
AKP'ye Aday Adaylığı Başvuruları
A- A+ PAYLAŞ

31 Mart 2019'daki yerel seçimler öncesinde AKP'ye aday adaylığı başvuruları devam ediyor.

YEŞİLYURT'TA..

AKP’de belediye başkanlıkları için aday adaylıkları devam ederken, Mimar Vahap Erdem Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Parti binasında dosyasını yetkililere teslim eden Erdem, 25 ilin nüfusundan daha büyük bir nüfusa sahip olan Yeşilyurt ilçesine aday adayı olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Vizyonu ve kimliği olan, hem mimari, hem sosyal, hem de kültürel anlamda kapsayıcılığı olan bir şehircilik anlayışı için. Sayın Cumhurbaşkanımızın, şehircilik anlayışını kendine rehber edinen bir mimar kardeşiniz olarak, yatay mimari anlayışını hakim kılmak, insan-şehir ilişkisini yeniden inşa etmek adına adaylık müracaatımı yapıyorum” ifadelerine yer verdi.

Erdem, yaptığı konuşmada, "Bizim kültürümüzde her şehrin bir kimliği ve kendine has bir lisanı vardır. O lisan şehrin sakinlerini ifade eder. Bizler insan odaklı bir şehircilik anlayışı ile yola çıktık. Geleceğin şehirlerini bu anlayışla inşa edeceğiz. Yeşilyurt'ta yaşayan her bireyin, şehrin sakini değil aynı zamanda sahibi olduğu bilincinin yeniden yeşermesi adına. Şehre sadece bir mimar olarak değil, aynı zamanda bir sosyolog, bir eğitimci, bir işçi, bir çiftçi, bir baba, bir esnaf, bir sanayici olma empatisine sahip bir anlayış ile hizmet etmek için, her anlamda bir şehir ahengi oluşturmak adına, ülkemin emin adımlarla yürümesi için Koşan Bir Belediye olmak adına, 27 yıllık mimarlık ve 21 yıllık 2. 0rganize Sanayi Bölge Müdürlüğü bilgi ve birikimimi tüm renklerin hakim olduğu, engelsiz, ortak akılla iş üreten, gülümseyen, gönül köprüleri kuran, geçmişe saygılı, insan odaklı ve Malatya'yı geleceğe taşıyan Yeşilyurt'a kullanmak için adaylık müracaatımı yapıyorum" dedi.

Erdem'in başvurusu sırasında bazı mimar, mühendis, işadamı ve vatandaşlar da destek verdi.

AKÇADAĞ'DA..

2019 Yerel Seçimleri öncesi AKP’de il ve ilçeler için aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Bu kapsamda Malatya'da ilçe belediyeleri için en büyük yoğunluğun yaşandığı ilçelerin başında ise Akçadağ ilçesi geliyor.

5 Kasım'da başlayan aday aday adaylık başvuruları ile birlikte şuana kadar çok sayıda ismin başkanlık için başvuruda bulunduğu Akçadağ'da, daha önce Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevinde bulunan Levent İskenderoğlu başvuru dosyalarını ilçe başkanı Arif Tutal'a teslim etti.

AKP Akçadağ ilçe Teşkilat binasında düzenlenen programda ilk olarak dosya sunan Levent İskenderoğlu, "Medeniyetimizin nadide nüvesi, doğduğum, büyüdüğüm, ekmeğini yediğim ata ocağım Akçadağ’a Hadim olmak için,hemşerilerime yoldaş olmak için geldim. Akçadağ’ı hak ettiği yere getirmek ve gelecek kuşaklarımıza sağlam temelli bir miras bırakmak için, büyük ve önemli projelerimizle 2053 ve 2071 hedeflerine birlikte yürümek ve Akçadağ’ı geleceğe birlikte taşımak için geldim. Birlemek birleştirmek için, 77 mahallemizin tamamının eşit hizmet alabilmesi için,her şeyi bilen değil herkesi bilen bir, her daim tüm Akçadağ’lılar ile istişare ederek işlerine yön veren yoldaşınız olmak için, ecdadımızın güzel kelamında buyurduğu gibi “Yaratılanı sev yaratan dan ötürü” düsturuyla bu coğrafyadaki her canlıya hizmet etmeye geldim" ifadelerine yer verdi.

AKP Akçadağ ilçe başkanı Arif Tutal ise İskenderoğlu’na başarılar dileyerek dosyayı teslim aldı.

iha

Vahap Erdem'in (sağdan 2.) başvurusu

Levent İskenderoğlu'nun (sağdaki) başvurusu

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız