SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'ye Adıyaman Desteği!

A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman ve ilçesi Çelikhan’ın belediye başkanları, Malatya’daki hemşehrilerinin AKP’ye desteğini sağlamak için Malatya’ya geldiler.

Malatya’da çok sayıda Adıyamanlı’nın yerleşik olması ve bu il kökenlilerin seçim desteklerinin AKP’ye yoğunlaşması yolundaki çabalara, Adıyaman’ın AKP’li Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ile Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut Malatya’ya geldiler.

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın’ın Ankara’da olması nedeniyle yerine vekalet eden meclis üyesi Alaattin Acun tarafından Adıyamanlı konuklar onuruna Şelale Park’ta bir öğle yemeği verildi. Yemeğe AKP il başkanı Ahmet Çakır ile Büyükaslan’ın kirvesi olduğunu belirten AKP 2. sıra adayı Ömer Faruk Öz de katıldı.

Adıyaman Belediye Başkanı Büyükaslan, hafta içerisinde Adıyamanlı mevsimlik kayısı işçilerine ödenecek yevmiye ile ilgili Ziraat Odası’ndaki toplantı için Malatya’ya geldiğini, ikinci olarak da “kirvesi” Öz’e ve AKP’ye destek için ziyarette bulunduklarını söyledi. Malatya ile yoğun bir ilişkilerinin bulunduğunu, iki il arasındaki dostluk bağının hiçbir il arasında görülmediğini, Malatya’da çok sayıda Adıyamanlı’nın yaşadığını belirten Büyükaslan’dan sonra sözalan Çelikhan Belediye Başkanı Bulut da, hemşehrilerini "özellikle" AKP’ye destek vermeye çağırdı.

AKP adayı Öz de, Adıyaman belediye başkanı ile dostluklarının eskiye dayandığını, aralarında kirvelik bağı bulunduğunu, kendisinin destek için ziyaretlerine geldiğini söyledi ve teşekkür etti.

FOTOĞRAF: (Soldan sağa) Cemal Akın'ın vekili Alaaddin Acun, AKP il başkanı Ahmet Çakır, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, AKP adayı Ömer Faruk Öz, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız