SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'ye Bir Başvuru Daha

A- A+ PAYLAŞ

29 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AKP) Belediye başkan aday adaylığı başvuruları sürüyor. İşadamı Kubilay Kantarcıoğlu da, AKP Malatya İl Başkanlığı’na gelerek, başvuru dosyasını İl Başkan vekiline teslim etti.

Kantarcıoğlu, parti toplantı salonunda İl Başkan Vekili Hacı Bayram Yılmaz’la birlikte basın mensuplarına kendisini tanıttı ve projelerini sundu. Malatya halkına Malatyalı olarak en sağlıklı ve Malatyalı'nın layık olduğu hizmeti sunma noktasında iddialı olduklarını dile getiren Kantarcıoğlu, 1969 Ankara doğumlu, Doğu Akdeniz Üniversitesi İşletme ekonomi bölümü mezunu. İhtisasını İngiltere`de yapan Kantarcıoğlu, ileri derecede İngilizce ve orta derecede İtalyanca biliyor. Uluslararası petrol ve enerji yatırımlarına danışmanlık yapan Kubilay Kantarcıoğlu, basın mensuplarına hazırladığı projeleri şu şekilde sundu:

“Malatya Belediyesi Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Her zaman AKP’nin yanında oldum. Umut ediyorum ki AK Parti yerel seçimlerde aynı başarıyı yakalayacak. Geçmiş seçimlerden daha yüksek oyla zafere çıkacaktır. Adaylığımın hayırlı uğrulu olmasını istiyorum. İş deneyimimle, gittiğim ülkelerdeki eğitim ve seminerleri, akademik bilgilerimi projelerime yansıtacağım”şeklinde konuştu.

AKP Malatya Belediye Başkan aday adayı Kubilay Kantarcıoğlu, AKP’nin girdiği her seçimde şimdiye kadar başarıyla çıktığını sözlerine ekledi.

Bu arada Kubilay Kantarcıoğlu’nun, dosyasında referans olarak, KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Doç. Dr. Turgay Avcı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve bazı milletvekillerini gösterdiği belirtildi.

AKP'de daha önce Belediye Başkanı Cemal Akın, Mimar Yaşar Köksal, Mimar Mustafa Bingöl, İl başkanı Ahmet Çakır, İktisatçı Naci Şavata, Orduzu Belediye Başkanı Mustafa Karaman ile işletmeci Haluk Önal aday adaylığı için başvurularını yapmışlardı.

FOTO: Duygu GÜLAL (Yorum)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız