SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"AKP'ye Çanak Tutuyorlar"

A- A+ PAYLAŞ

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Hüseyin Baştürk, "Seçimde çok büyük bir zafer kazanmadık ama başarısız da olmadık" dedi.

Yaptığı yazılı açıklamada, 12 Haziran 2011 Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Kemal Kılıçdaroğlu ve merkez yönetimin sözde başarısızlığı şeklinde yapılan açılamaları üzüntüyle izlediğimizi bildiren CHP Malatya İl Başkanı Hüseyin Baştürk, Milletvekili listesinde yer bulamadığı yada seçilemediği gerekçesiyle Cumhuriyet Halk Partisi'ni başarısız gösterme gayreti içerine girenleri kınıyoruz. Kendileri uzun yıllar yöneticilik yapmış olanların kanal kanal gezerek tartışmaları ihanet noktasına çekmeleri asla başarılı olamayacaktır" ifadelerini kullandı.

"Partiyi yönettikleri dönemde yüzde 21'in üzerine çıkamayanların yüzde 26'yı başarısız göstermeleri ve 3,5 milyon oy artışını görmezden gelmeleri AKP iktidarının yapmış olduğu etnik ayrımcılık ve mezhepçilik politikalarına çanak tutmaktır" diyen Baştürk, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Kendi dönemlerinde yüzde 0,86'lık artışı başarı sayanların yüzde 5'i görmezden gelmeleri hırsları ve ihtiraslarıyla ihanete yönelişten başka bir şey değildir. CHP Malatya Örgütü olarak gerçeklerin farkındayız. Çok büyük bir zafer kazanmadık ama başarısız da olmadık. Bu nedenle, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve kadrolarının yanında olduğumuzu , birlikte iktidar mücadelesinde omuz omuza olacağımızı kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız