SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'ye 'İmdat Mektubu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:29:28
AKP'ye 'İmdat Mektubu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Filiz Yenier Erdem,AKP'yi ziyaret edip, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a iletilmek üzere mektup verdi.

Ziyarette konuşan Filiz Yenier Erdem, "Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'nun bazı maddelerini değiştirmek ve eklemeler yapmak amacıyla hazırladığı yasa tasarısı, sahipsiz sokak hayvanlarımız için katliam ortamı hazırlamaktadır" diyen Erdem, şunları söyledi: 

"Sayın Başbakanımıza verilmek üzere, 'Hayvan dostlarımızla da beraber yürümek istiyoruz biz bu yollarda' mesajını içeren bir imdat mektubu sunduk. Bu mektubumuzda, yeni yasa tasarısının olduğu şekliyle kabulü halinde yüzyılın katliamı başlayacak. Bu katliam insanlık tarihine insanlık suçu olarak geçecektir. Başbakanımızın bu duruma müdahale edeceğine inanıyoruz. Hayvanlara eziyet edenlere Kabahatler Kanunu gereği ceza kesilmektedir. Dernek olarak talebimiz, bunun Türk Ceza Yasası kapsamına alınmasıdır."

AKP İl Başkan Yardımcısı Selim Çağlar ise, verilen mektubu Başbakanlığa göndereceklerini ifade edip, hayvanların korunmasıyla ilgili hadislerden örnekler verdi. Çağlar, Malatya Belediyesi’nin hayvan barınağında başıboş ve sahipsiz hayvanları koruma altına alıp beslediğini hatırlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız