SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'ye Katıldılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:42:01
AKP'ye Katıldılar
A- A+ PAYLAŞ

Eski CHP Tunceli Milletvekili Sinan Yerlikaya ve Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, AK Parti'ye katıldı.

AK Parti Grup Toplantısı'nda, partiye katılımlar gerçekleştirildi. AK Parti Grup Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet ettikten sonra, partiye katılımlar olacağını kaydetti. Bahçekapılı, Eski CHP Tunceli Milletvekili Sinan Yerlikaya ile Tunceli ve ilçelerinden yaklaşık 20 kişiyi kürsüye davet etti. Erdoğan, Yerlikaya ve 20 kişiye parti rozetini taktı. 

Erdoğan, grup konuşmasını gerçekleştirdikten sonra partisine başka katılımların da olacağını belirtti. Grup Başkanvekili Bahçekapılı'nın davet ettiği Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Kastamonu Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Mardin Ömerli Belediye Başkanı Yılmaz Altındağ ile  Antalya Kahyalar Belediye Başkanı Tevfik Karav'a parti rozetini taktı.  

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız