SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'ye "Provokasyon" Yok!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:04:42
AKP'ye
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi'nin Esenlik Şirketi, Salı günkü aşure dağıtım programını Emniyet uyarısıyla değiştirdiğini açıklarken, aynı bölgede AKP Kadın İl Kolları tarafından Pazartesi günü aşure dağıtımı gerçekleştirilmesi, "tehlike uyarısının ciddiyeti" konusunda kafaları karıştırdı. Esenlik'in Salı günkü programının "Emniyetin provokasyona karşı tedbirleri kapsamında" değiştirildiğine ilişkin bilgi şirket tarafından, cep telefonuyla vatandaşlara duyuruldu.

AKP'YE SORUN YOK

AKP Malatya Kadın Kolları tarafından Muharrem Ayı münasebetiyle, aşure dağıtıldı.

Yeni Cami meydanında yapılan aşure dağıtımında, birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı. Aşure etkinliğine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğine Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, AKP Malatya Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve çok sayıda vatandaş katıldı. Okunan duaların ardından bir konuşma yapan AKP Malatya Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan “Paylaşmanın ve dayanışmanın, birlik ve beraberliğin, bolluk ve bereketin simgesi olan aşure ayında hep birlikte bir araya gelelim istedik. Etkinliğimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu. Aşure etkinliğine katılan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise etkinliğin birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ederek emeği geçenlere teşekkür etti. illetvekili Mustafa Şahin de “Cenabı Allah tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetleri kabul eylesin. İnşallah daha nice Muharrem aylarına birlik ve beraberlik içinde gireriz” şeklinde konuştu. 

Yapılan konuşmaların ardından aşure dağıtımına geçilirken Milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır vatandaşlara aşure ikram etti.

BELEDİYE ŞİRKETİ'NDEN "PROVOKASYON" UYARISI..

AKP'nin Yeni Cami önündeki aşure dağıtımına karşın, Esenlik'in bu caminin yanındaki şubesinde yapacağı dağıtımın ertelendiğine ilişkin olarak, şirket tarafından vatandaşlara gönderilen sms şöyle:

"Emniyet Müdürlüğü'nün oluşabilecek herhangi bir provakasyona karşı almış olduğu tedbirlerden dolayı 27 Ekim Salı (yarın) 13.00'de Yeni Cami Şubesi önünde gerçekleştireceğimiz Aşure İkramı projemiz iptal edilmiştir. İkramımız sadece marketlerimizde yapılacaktır. Bilgilerinize."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız