SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'ye Yeni Başkan

A- A+ PAYLAŞ

AKP'de Mustafa Şahin'in milletvekili adaylığı için istifasıyla boşalan il başkanlığına yapılan atama genel başkan ve Başbakan Tayyip Erdoğan tarafından, açıklanacak. Malatya İl Başkanlığına, adaylardan Avukat Bülent Tüfenkçi'nin atandığı bildirildi.

Şahin'in yönetiminde başkan yardımcısı olarak görev yapan ve istifa üzerine başkan vekilliği görevini üstlenen Bülent Tüfenkçi'nin, Salı gecesi telefon talimatıyla Ankara'ya çağrıldığı ve atamasının 39 il başkanıyla birlikte bugün açıklanacağı bildirildi.

AKP'de il başkanlığı için il yönetiminde görevli Harita Mühendisi Eyüp Sağlam ile Avukat Özcan Çetin de aday olmuşlardı. Adaylardan sadece Tüfenkçi'nin Ankara'ya çağrılması nedeniyle, il başkanlığına bu ismin atanmasının kesin olduğu ve bugün mazbatasının verileceği belirtiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız