SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'ye Yeni Katılımlar

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:00:11
AKP'ye Yeni Katılımlar
A- A+ PAYLAŞ

Doğanyol ve Pütürge'de AKP'ye MHP ve BBP'den katılımlar olduğu bildirildi. Kendisinin istifa ettiğini öne sürmesine rağmen, MHP'nin istifasını açıklamasından 1 hafta önce parti genel merkezi tarafından görevden alındığını duyurduğu MHP Pütürge eski ilçe başkanı Ahmet Aslan'ın da AKP'ye geçenler arasında olduğu öğrenildi.

AKP'ye katılımlara ilişkin olarak, Milletvekili Öznur Çalık'ın basın kuruluşlarına gönderdiği bülten şöyle:

"MHP, BBP ve diğer partilerde siyaset yapan çok sayıda isim düzenlenen törenlerle AK Parti’ye geçti.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Büyükşehir belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partili yöneticiler Doğanyol ilçesine giderek burada AK Parti’ye yeni katılılar nedeniyle düzenlenen törene katıldılar.

Rozet takılmadan önce konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Bugün Türkiye’nin geçmiş olduğu o kriz dönemini atlatmak adına, yürekli bir şekilde ‘bende varım’ diyen hem SP’den, hem MHP’den, hem BBP’den ve hem de MP’den partimize katılımlar var. AK Parti, sen ben yok, Türkiye var diyenlerin partisidir. AK Parti, IMF’ye ülkeyi teslim etmek istemeyenlerin partisidir” dedi.

BBP MİLLETVEKİLİ ADAYI AK PARTİ’DE

AK Parti Doğanyol ilçe başkanlığında düzenlenen  törende daha önce MHP, BBP , SP, DYP ve MP’den siyaset yapmış olan çok sayıda isim AK Parti’ye katılarak rozetlerini taktılar.  BBP Doğanyol Belediye Başkan Adayı ve BBP 7 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı Derviş Erdoğan,  MHP Doğanyol Belediye Başkan Adayı Muhsin Öz, DYP’den uzun yıllar ilçe başkanlığı yapan Ramazan Kış, MP’den Belediye meclis üyeliği yapan Özcan Öz ve MHP, BBP, SP’de ilçe yönetimlerinde bulunan çok sayıda isim rozetleri takılarak AK Parti’ye geçtiler.

MHP PÜTÜRGE İLÇE BAŞKANI AK PARTİ’DE

Çalık, Çakır ve Kahtalı, Pütürge ilçesinde düzenlenen katılım töreninde ise bir süre önce MHP Pütürge İlçe Başkanlığından istifa eden Ahmet Aslan ve beraberindeki partililer AK Parti’ye geçtiler. MHP’de uzun yıllar Pütürge ilçe başkanlığı yapan Ahmet Aslan’ın rozetini Çalık ve Kahtalı birlikte taktılar. Aslan ile birlikte çok sayıda MHP’de uzun yıllar yönetim kurulunda görev yapan isimlerde AK Parti’ye geçtiler.

Pütürge ilçesinde  CHP’de uzun yıllar siyaset yapan ve Pütürge Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Hasan Taştan’da AK Parti’ye geçerek rozetini taktı.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, “Hem Pütürge’mize ve hem Malatya’mıza birlikte hizmet etmeyi Cenabi Allah bizlere nasip etsin” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız