SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'ye Yeşilyurt İçin Başvuru

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:13:00
AKP'ye Yeşilyurt İçin Başvuru
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul merkezli Malatya Gönül Birliği Derneği başkanı Ali Seydi Turan, merkez ilçelerden Yeşilyurt için AKP'ye başvurarak belediye başkan aday adayı oldu.

Turan'ın başvuru dilekçesini AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın'a teslim ettiği bildirildi. 

İstanbul'un en yüksek nüfuslu mahallelerinden biri olan Sultanbeyli Gazi mahallesinin adını "Battalgazi Mahallesi" olarak değiştirerek 1990'lı yılların başında buranın muhtarlık görevini yaptığını dile getiren Turan, geçmişiyle ilgili, "Refah Partisi, Fazilet Partisi ve milletimizin kabul olmuş duası Ak Partimizden 10 yıl boyunca İstanbul İl Genel Meclis Üyeliğini, bunun yanında İl Çevre Komisyonu Başkanlığını, Ak Parti kuruluşunda İstanbul Sultanbeyli Teşkilat ilçe Başkanlığını, ayrıca Sultanbeyli Belediyesi Başkan Danışmanlığı görevlerini alnımızın akıyla yerine getirdik" diye konuştu.

Ali Seydi Turan, kentleşme, imar, endüstriyel atıkların, çevresel etkileri, kent mimarisi, sosyal belediyecilik ve yerel yönetimlerin istihdama katkısı gibi konularda çok sayıda ulusal ve uluslar arası çalışmanın içerisinde bulunduğunu söyledi.

Geçen yıl 12 Kasım'da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin çıkardığı 6360 sayılı Büyükşehir Kanunu'nun Malatya için yeni bir dönemi başlattığına dikkati çeken Ali Seydi Turan, "Yasayla nüfusu 750 bin düzeyinde olan Malatya'mız Büyükşehir statüsüne kavuşmuş, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerimizin nüfuslarında belirgin artış meydana gelmiştir. TÜİK verilerine göre 2012'de nüfusu 39 bin 916 olan Yeşilyurt ilçemiz diğer ilçe ve beldelerin de birleşmesi sonucu 260 bin seviyesinde bir nüfusa ulaşmıştır.

Bizler  Yeşilyurt ilçemizi kalkındırmak ve geliştirmek adına çıktığımız bu yolda Malatya il teşkilatımızla, Yeşilyurt ilçe teşkilatımızla uyumlu bir çalışma içerisinde olacağız. Baktığımız zaman Ak Parti'de herkes vazifeye talip olur ama görev kime verilirse rakibi dahi desteğini esirgemez! Ak Parti'nin köhne koalisyonlardan farkı, milletin bu denli teveccühünü almasının sebebi aslında sahip olduğu bu teşkilat bilincidir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız