SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''AKP'yi Şaşırtıyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya İl Başkanı Hüseyin Baştürk CHP’nin Malatya’da yaptığı kitlesel mitinglerin AKP’nin kimyasını bozduğunu öne sürdü. Bu arada, Kültür Eski Bakanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eski Genel Sekreteri, yazar Fikri Sağlar, CHP’nin adaylarına destek için Malatya'ya geliyor.

CHP'nin konuya ilişkin basın bülteni şöyle:

"Seçim çalışmalarını yoğun olarak sürdüren CHP Malatya İl Örgütü, Fikri Sağlar’ı ağırlıyor. Sağlar, 6 Haziran Pazartesi günü CHP’nin seçim çalışmaları kapsamında bir dizi etkinliğe katılacak. İlk olarak saat 11.00’da Hekimhan’daki mitinge katılacak olan Sağlar, saat 14.00’da Doğanşehir’de, saat 17.00’da da Beydağı beldesindeki mitinglere katılacak. Sağlar aynı günün akşamı saat 18.30’da ise Malatya Merkez’de Emeksiz Meydanı’nda düzenlenen mitingde halka seslenecek.

CHP Malatya İl Başkanı Hüseyin Baştürk, 12 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, “Sayın Genel Başkanımızın mitinginin ardından partinin ve sosyal demokrat hareketin önemli isimlerini de Malatya halkıyla buluşturmaya devam ediyoruz. Sayın Genel Başkan Yardımcımız Gürsel Tekin’in Malatya’daki toplantıları çok verimli geçti ve büyük bir ilgiyle karşılandı. Şimdi de Türkiye’deki önemli sosyal demokrat isimlerden olan, partimizin eski genel sekreteri ve eski Kültür Bakanımız Fikri Sağlar’ı Malatya halkıyla buluşturacağız. Tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Baştürk, CHP’nin Malatya’da yaptığı kitlesel mitinglerin AKP’nin kimyasını bozduğunu belirterek, “AKP adayları, partimizin mahallelerdeki mitinglerine katılan binlerce kişiyi görünce adeta şaşkına dönüyorlar ve siyaseti çirkin ifadelerle sürdürüyorlar. AKP’yi şaşırtmaya ve kimyalarını bozmaya devam edeceğiz. Malatya halkı AKP iktidarına bir hafta sonra gereken dersi verecektir” ifadelerini kaydetti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız