SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"AKP'yi Yıkacak Tek Parti.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:44:23
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "Biz tercihimizi çiftçiden, üretenden, esnaftan, işsizden, işçiden yana yaptık" dedi. 

Ağbaba, CHP 3. Sıra Milletvekili Adayı Berna Karadaş, CHP Doğanşehir İlçe Başkanı Ali Uçar ve partililerle birlikte Doğanşehir İlçesi'ni ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, kendisine iletilen sorun ve istekleri dinleyen Ağbaba, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim için destek istedi. Veli Ağbaba'ya vatandaşlar büyük bir ilgi göstererek, 'çalışmalarınızdan memnunuz' dediler. 

"MAZOT'U 1,5 LİRA YAPACAĞIZ"

İlçe ziyaretinde bir vatandaşın mazotla ilgili isyanını dinleyen Ağbaba, Cesur Yüreklerin iktidarında mazotu 1,5 lira yapacaklarını söyledi. Ağbaba, 'Mazotu fiyatını sabitleyip, çiftçiye 1,5 lira yapacağız. Mazotu 1,5 lira yaparsak çiftçinin cebine para girer, maliyeti azalır. Kayısının fiyatını bir yıl önceden açıklayacağız" dedi.

"BİZ TERCİHİMİZİ SİZLERDEN YANA YAPTIK"

Malatyalıların ve Doğanşehirlileri mahcup edecek hiç bir şey yapmadığını ve herkes için çalıştığını kaydeden Ağbaba, "4 yıl boyunca sizleri, bana oy verenleri ve vermeyenleri mahcup etmemek için, Malatya'da övüneceğiniz bir milletvekili olsun diye gece gündüz demeden çalıştım. Bu dönem önemli bir şansı yakaladık. CHP'nin açıkladığı programa baktığımız zaman ciddi bir iktidar alternatifi olduğumuz görülecek. İktidarın bütün kalemleri, bakanları CHP'ye saldırıyor ve 'sen niye mazotu 1,5 lira yapacaksın? Sen parayı nereden alacaksın' diyor. Yapacağımız her şeyin kaynağı belli. Mazotun 1,5 lira olmasının kaynağı belli. Sen parayı kaçak saraya vermez, mazota verirsen, mazotu 1,5 lira yaparsın. Yeter ki tercihini doğru yap. Biz tercihimizi çiftçiden, üretenden, esnaftan, işsizden, işçiden yana yaptık. Asgari ücreti bin 500 TL yapacağız. Nasıl yapacağız? Asgari ücretin üzerindeki vergiyi kaldıracağız. Türkiye'deki bütün özgürlük, demokrasi üzerinde AKP'nin yapmış olduğu bütün olumsuzlukları gidereceğiz. Herkes bilsin ki, bir siyasi partinin genel başkanı bir şeye imza atıyorsa, '100 gün sonra istifa edeceğim' diyorsa, bu doğrudur. Herkesin desteğini bekliyoruz" şeklinde konuştu. 

"AKP'Yİ YIKACAK TEK PARTİ CHP'DİR"

AKP'nin tek alternatifinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu dile getiren Veli Ağbaba, AKP'yi yıkacak tek partinin CHP olduğunu kaydetti.  Ağbaba, milletin desteğini boşa çıkarmadığını ve herkes için çalıştığını belirterek, "Nerede bir sıkıntı varsa orada oldum. Pozantı cezaevinden Kobani'deki Kürtlere, Kerkük'teki Türkmenlere kadar herkesin sesi soluğu oldum. AKP'nin Malatya'daki tek alternatifi Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Biz ne kadar güçlü olursak, sizde o kadar güçlü olursunuz. Onun için eksiksiz hepinizin desteğini bekliyoruz" diye konuştu. 

PORGALI KURUCAOVA'DA..

CHP 2. sıra adayı Hulisi Porgalı da Doğanşehir Kurucaova'yı ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin basın bülteni şöyle:

"Seçim çalışmaları kapsamında gezilerini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, Doğanşehir’e bağlı Kurucuova mahallesi işçileri ve vatandaşlarıyla bir araya geldi. 

Kurucuova da bulunan işçilerle bir araya gelen Porgalı işçilere, “Bizler aynı toprağın çocuklarıyız. Cumhuriyet Halk Partisinde ikinci sıra milletvekili adayıyım. Sizden ricam bu sene ailenizle beni destekleyip, Kurucuova’dan bana oy çıkarmanız. Milletvekili olabilmem için 8 bin oyumuz eksik” dedi. 

Porgalı, “ Sizlere sahip çıkacağım, sizleri temsil edeceğim, sizlerde gururla gezeceksiniz, bizim toprağımızdan bir vekil çıktı diyeceksiniz. Ben kendimi sizlere emanet ediyorum. Benim arkamda köylüm, toprağım var diyebilmeliyim. Özellikle sizlerden destek alıp alamadığımı sandıklara bakarak göreceğim” ifadelerini kullandı.

Bana destek vermeye söz veriyor musunuz? Diye soran Porgalı’ya işçiler tek bir ağızdan söz veriyoruz diyerek seslendi ve CHP ikinci sıra milletvekili olan Hulisi Porgalı’nın kendilerinin gönlünde ilk sırada olduğunu belirttiler. 

 Hulisi Porgalı yaptığı konuşmanın ardından işçilerin ellerini tek tek sıkarak, onlara sarıldı. 

İşçilerle yaptığı konuşmanın ardından Kurucuova meydanında kendini bekleyen mahalle sakinleriyle buluşan Porgalı, AKP’li MHP’li tüm hemşerilerimden bu dönem destek beklediklerini vurguladı. 

Toprağınız olarak benim için oy verin diyen Porgalı, “ Hulisi Porgalı için CHP diyeceksiniz, toprağım bana sahip çıkmış mı? Çıkmamış mı? Takip edeceğim” şeklinde konuştu.  

Porgalı, “ Geçmiş geride kaldı, gelecekte sizler için, sizlerin temsili için, dertlerinizi çözmek için, sizin bütün yükünüzü üstüme almak için size vekillik yapacağım. Yeter ki bana sahip çıkın” sözlerini kaydetti. 

Türkiye’nin bin 300 odalı saraya ihtiyacı yoktu diyen Porgalı, “ Sarayın yapımında harcanan paranın yarısı emeklilerin dört yıllık maaşını ve yılda alabilecekleri iki ikramiyeyi karşılayabilecek durumda, o sarayın aylık 21 milyon masrafı var. Bu da yılda 250 milyon eder” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız