SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akraba Kavgası

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da akrabalar arasında çıkan kavgada 1 kişi başına aldığı sert cisim darbesiyle ağır yaralandı.

Olay, Malatya merkez İnönü Caddesi, Kız Meslek Lisesi karşısında meydana geldi. Akraba olan 2 kişi arasında çıkan kavgada, G.Ö. adlı şahıs, elindeki sert cisimle B.Ö.'nün (25) başına vurarak kaçtı. B.Ö. başına aldığı darbenin etkisiyle ağır yaralandı. Yaralı B.Ö. olay yerine gelen ambulansla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın zanlısı G.Ö., daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

DİĞER OLAYLAR..
Fırat Mahallesi Erenler Sokağındaki olayla ilgili polise başvuran 38 yaşındaki S.E. adlı kadın, ev sahibi 72 yaşındaki A.C. ile elektriğini kesmesi yüzünden tartıştıklarını öne sürerken, ev sahibi de kiracısının kendisini dövdüğü iddiasında bulundu.

Çevreyolu Adliye Kavşağı civarında, fiyat yüzünden seyyar satıcı 34 yaşındaki H.K. ile tartışan 27 yaşındaki H.Ö. nereden geldiğini görmediği bir darbe sonucu yaralandı.

Yamaç Mahallesi 9. Sokakta, 18 yaşındaki S.K. adlı genç bıçakla yaralandı. Olayla ilgili olarak 24 yaşındaki E.Y. ve 26 yaşındaki E.Y. adlı kardeşler gözaltına alındılar.

Yamaç Mahallesi 5. Sokakta 26 yaşındaki H.Ö. adlı kadının, 33 yaşındaki eşi Ş.Ö. tarafından dövüldüğü bildirildi.

Kasap Pazarı olarak kullanılan eski sebze hali içerisinde 22 yaşındaki N.Ç.’ye ait tezgahtan domates almak isteyen 37 yaşındaki O.Ö. adlı şahsın, “Seçme yok” denilerek dövüldüğü öne sürüldü.

Polise başvuran 33 yaşındaki S.B. adlı kadın da, alacak istemek için gittiği Zaviye Mahallesi’nde, kaynının oğlu olan 21 yaşındaki O.B. tarafından dövüldüğünü öne sürerken, O.B. yengesine borçlarının olmadığını, kendisine iftira attığı için şikayetçi olduğunu bildirdi.

Turgut Özal Tıp Merkezi Radyoloji Bölümü kayıt bölümü önünde sıra anlaşmazlığı yüzünden çıkan tartışmada 37 yaşındaki M.Y. adlı şahsın, 65 yaşındaki İ.A. adlı kadının yüzüne yumruk atarak yaraladığı bildirildi.

Pütürge ilçesi Aliçeri köyünde de sulama suyu anlaşmazlığı yüzünden 77 yaşındaki B.B.’yi taşladığı öne sürülen 73 yaşındaki U.B. hakkında işlem yapıldı.

Hekimhan ilçesi Güvenç Köyünde, 51 yaşındaki C.K. adlı şahsın ailevi geçimsizlik yüzünden tartıştığı 52 yaşındaki karısı F.K.’yı yumruklayarak yaraladığı bildirildi.

Kuluncak ilçesi Ciritbelen Köyünde oturan 53 yaşındaki F.G. adlı kadın, jandarmaya başvurarak kendisini dövdüğünü öne sürdüğü 43 yaşındaki eşi M.G.’den şikayetçi oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız